Fenerbahçe, Uşak Sportif karşısında şov yaptı

Düzenleyen:
Fenerbahçe, Uşak Sportif karşısında şov yaptı

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertliler sezonun son maçında Ege temsilcisi karşısında 31 sayı fark yaptı. 17 sayı atan Vesely büyük alkış aldı.

Spor Toto Basketbol Ligi'nin 30. ve son hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Muratbey Uşak Sportif'i 31 sayı farkla, 98-67 yendi. Sarı-lacivertliler bu sonuçla normal sezonu 24 galibiyet ve 6 yenilgiyle tamamladı.  Gelecek hafta THY Euroleague Dörtlü Final'i öncesi son maçına çıkan Fenerbahçe, karşılaşmaya hızlı başladı. Vesely'nin skorer oyunuyla ilk 5 dakikada 10-7'lik üstünlük sağlayan sarı-lacivertliler, ilk çeyreği 24-14 önde tamamladı. İkinci çeyreğe 5-0'lık seriyle başlayan Fenerbahçe, 12. dakikada farkı 15 sayıya (29-14) yükseltti. Yüksek isabet yüzdesiyle oynayan Fenerbahçe soyunma odasına da 53-29 üstün girdi. 

Baştan sona Fener

Üçüncü çeyreğin başında temposunu düşürmeyen Obradoviç'in öğrencileri  final periyoduna 76-47 önde girdi. Son çeyrekte farkın inmesine izin vermeyen Fenerbahçe, sahadan 98-67 galip ayrıldı. Bu sonucun ardından liderlik hesapları yapılmaya başladı. Anadolu Efes, son maçında Darüşşafaka Doğuş'a kaybederse Fenerbahçe normal sezonu lider olarak bitirecek. Lacivert-beyazlılar kazanırsa, Fenerbahçe play-off'a 2. olarak girecek. Daha önce play-off'a kalmayı garantileyen Muratbey Uşak Sportif ise sezonu 16 galibiyet ve 14 yenilgiyle noktaladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...