Çin kulübü, Luis Nani için Fenerbahçe'ye 10 milyon euro teklif etti

Düzenleyen:
Çin kulübü, Luis Nani için Fenerbahçe'ye 10 milyon euro teklif etti

SPOR Haberleri

Çin'in Shanghai Shenhua kulübü, Fenerbahçeli Luis Nani için sarı-lacivertlilere 10 milyon Euro transfer teklifinde bulundu.

Çin'in Shanghai Shenhua kulübü Fenerbahçe'de son haftalardaki başarılı performansıyla dikkat çeken attığı ve yaptığı asistlerle sarı-lacivertli takımı şampiyonluk yarışında tutan Luis Nani'nin peşini bırakmıyor. Nani'yi yıllık 10 milyon Euro'dan 4 yıllık sözleşmeyle ikna eden Çin kulübü, Fenerbahçe'ye bonservis bedeli olarak da 10 milyon Euro teklif etti.

TEKRAR FENER'İN KAPISINI ÇALACAK

Çin ekibi devre arasında transfer etmek istediği ancak F.Bahçe'nin bırakmadığı Portekizli yıldız için bir kez daha sarı-lacivertli kulübün kapısını çalacak. Çin kulübü yetkililerinin hafta içinde sarı-lacivertli yönetimle masaya oturacağı ve Nani transferini sonuçlandırmaya çalışacağı öğrenildi.

NANI İKNA EDİLDİ

Portekizli yıldızı yıllık 10 milyon Euro'dan 4 yıllık sözleşmeyle ikna eden Shanghai Shenhua kulübü, sarı-lacivertli kulübe ise bonuslarla birlikte 10 milyon Euro bonservis bedeli önerdi. Nani'nin de kendisine gelen cazip teklifi kabul ettiği ve sarı-lacivertli kulübe gitmek istediğini ilettiği öğrenildi.

(Kaynak: Yeni Şafak)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...