Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gurbette rezalet

Düzenleyen:
Gurbette rezalet

SPOR Haberleri

Beşiktaş ve Galatasaray taraftarları Almanya'da kavga etti. Bıçaklı olayda 7 kişi yaralandı, çok sayıda taraftar gözaltına alındı

Almanya'nın Zwickau şehrinde düzenlen Tekerlekli Sandalye Basketbol Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'na Türkiye'yi temsilen Beşiktaş ile Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımları da katıldı. İki grup halinde gerçekleşen turnuvada Galatasaray ile Beşiktaş  ayrı ayrı gruplarda yer aldı. Ancak iki takım arasında dün yapılması gereken karşılaşmaya taraftarların taşlı, sopalı, bıçaklı kavgası damga vurdu. Salon dışında başlayan kavgada, taraflar birbirine bıçakla saldırdı. 
Önce küfür sonra kavga
Takımlarına destek vermek için turnuvanın gerçekleştirildiği salona giden Galatasaray ve Beşiktaş taraftarları, salon önünde önce sözlü sataşma yaşadı. Daha sonra gerginleşen ortam sonrası küfürleşmeler, bir anda kavgaya dönüştü. Bıçak ve sopaların da konuştuğu kavgada 7 kişinin yaralandığı, birçok taraftarın da Alman polisleri tarafından gözaltına alındığı belirtildi. Alman basın iki Türk takımının taraftarının gurbette birbirleriyle yaptığı kavgayı geniş bir şekilde duyurdu. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...