Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Volkan Demirel'in derbi yorumu

Düzenleyen:
Volkan Demirel'in derbi yorumu

SPOR Haberleri

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, Beşiktaş'ın G.Saray'ı 1-0 yendiği maçın ardından takım arkadaşlarıyla bir toplantı yaptı.

Dün akşam saatlerinde Başakşehir maçının son çalışmasını Samandıra'da Can Bartu Tesisleri'nde yapan Fenerbahçeli futbolcular burada kampa girdiler ve saat 20.00'de de Galatasaray-Beşiktaş maçını izlemek için hep birlikte televizyonun başına geçtiler.

Büyük umutla derbi maçın sonucunu bekleyen Sarı-Lacivertli futbolcular 77. dakikada Mario Gomez'in attığı golle büyük üzüntü yaşadılar.

SONUNA KADAR SAVAŞACAĞIZ
Maçı Beşiktaş'ın 1-0 kazanmasının ardından beklentileri karşılanmayan Fenerbahçeli futbolcular birbirlerine "Ligin sonuna kadar şampiyonluk için savaşacağız" sözünü verdiler. Baştan kaptan Volkan olmak üzere tüm futbolcular birbirlerine cesaret verdiler.

BU LİGDE HERKES BİRBİRİNİ YENEBİLİR
Volkan "3 maçımız kaldı. 3'ünü de kazanıp Beşiktaş'ın 3 puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Bu hakkımızı sonuna kadar kullanacağız. Bu ligde her takım her takımı yenebilir. Osmanlı ve Torku Konya da Beşiktaş'ı yenebilir. Biz kendi işimize bakacağız" dedi. Volkan'a tüm futbolcuar destek verdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...