Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emre Belözoğlu'ndan eleştirilere tepki

Emre Belözoğlu'ndan eleştirilere tepki

SPOR Haberleri

Emre Belözoğlu, gol sevincinin eleştirilmesine tepki gösterirken, UEFA yolunda çok değerli üç puan kazandıklarını dile getirdi.

Spor Toto Süper Lig'in 32'nci haftasında Medipol Başakşehir, konuk ettiği Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etti. Mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan Medipol Başakşehir kaptanı Emre Belözoğlu, oğlu ile yaşadığı gol sevincinin eleştirilmesine tepki gösterirken, UEFA yolunda çok değerli üç puan kazandıklarını dile getirdi. Belözoğlu, "Önümüzdeki iki maçtan bir puan çıkardığımız andan itibaren dördüncülüğü garantiliyoruz. Başka şekilde konsantre olamazdık. Türkiye'de insanlar kendilerinde neyi görüyorlarsa, neyi eksik yaşıyorlarsa karşılarındaki insanlara bunu rahatlıkla söylemekte ve iftira atmakta çekinmiyorlar. Benim, Fenerbahçeliliğimi kimseye ispatlayacak durumum yok, 8 seneye yakın orada oynadım ve formanın hakkını verdim" diye konuştu.

"OĞLUMLA SEVİNCİMİ PAYLAŞMAMDAN NORMAL BİR ŞEY OLAMAZ"

Sarı-lacivertli ekibin de oynadığı dönemlerde yükümlülüklerini yerine getirdiğini dile getiren Emre Belözoğlu, "Oğluma bir öpücük gönderdim diye abartılı mı sevinmiş oluyorum? İnsanların biraz vicdanlı yaklaşmalarını istiyorum. Geçen sene Fenerbahçe formasıyla burada şampiyonluk kaybettim. Soyunma odasında hüngür hüngür ağladım. Bugün de Başakşehir forması altında UEFA için önemli avantaj yakaladığımız için oğlumla bu sevinci paylaşmamda mı sakınca var? Lütfen herkes olaylara biraz daha vicdanlı baksın. Ülkemizde bu şekilde herkesi suçlamak, yakıştırma yapmak olmuyor. Oğlumla sevincimi paylaşmamdan normal bir şey olamaz" dedi.

"KÖTÜ OYNASAK BAŞKA TARAFA, İYİ OYNASAK BAŞKA TARAFA ÇEKERLER"

Ülkedeki insanların şeref, namus kelimelerini çok rahat ağzına alabildiğini kaydeden Belözoğlu, "Ben dilimden çok yüreğimde bunu yaşayan bir insanım. İnsanlar bu hayatta şerefi ve namusu için yaşar. Bugün kötü de oynadım, sakatlığım vardı. Kötü oynasak başka tarafa, iyi oynasak başka tarafa çekerler. Hayatta doğrularım için oynuyorum. Sevincimi oğlumla yaşadım diye Fenerbahçe taraftarı üzülüyorsa, kızıyorsa yapacak bir şey yok. Ben onları hiçbir zaman üzmedim, bundan dolayı kızıyorlarsa yapacak bir şey yok" diye konuştu.

Beşiktaş'ın galip gelmesiyle, Fenerbahçe'nin Başakşehir'e moralinin bozuk geldiğini dile getiren Emre Belözoğlu, "Biz de geçen sene buraya demoralize gelmiştik. Birkaç arkadaşımla birbirimize başarılar dilemek için maçtan önce aradık zaten. Beşiktaş çok ciddi avantaj yakaladı" dedi. Belözoğlu sözlerini en az bir sene daha oynamak istediğini söyleyerek noktaladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...