Fenerbahçe, Başakşehir'de hüsranı yaşadı

Düzenleyen:
Fenerbahçe, Başakşehir'de hüsranı yaşadı

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertliler bir kere daha rakibi önünde şampiyonluk umutlarını yedi bitirdi

Başakşehir geçmiş yıllarda F.Bahçe'ye taktığı çelmelerle gündeme geliyordu. Öyle ki sarı-lacivertliler rakibinin evinde oynadığı birçok maçta sezonu yiyip bitirmiş, şampiyonluklar kaybetmişti. Şöyle ki: O zamanki adıyla İstanbul BŞ olan Başakşehir, 2007-08’de lig tarihindeki ilk maçında F.Bahçe’yi 2-0 yendi. Turuncu-lacivertliler, 2008-09’da ikinci yarının ikinci maçında 2-0 kazanıp F.Bahçe’nin 12 maçlık yenilmezliğini sonlandırdı. Kanarya bu maçın ertesindeki 10 maçta 4 mağlubiyet 2 beraberlik alıp yarıştan koptu. 2009-10 sezonunun 22. haftasında Bursaspor’a evinde 2-0’dan 3-2 yenilen Fenerbahçe bir sonraki hafta da Başakşehir’e kaybetti. Geri kalan maçlarda yenilgi yüzü görmese de şampiyonluk son hafta kaçtı. 2011-12’de ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapan sarı-lacivertliler, aldığı 3 galibiyet 1 beraberliğin ardından Başakşehir’e yenildi. Ve sonraki 3 deplasman maçını da kaybedip yarışta geriye düştü.
Geçen sene de çelme yemişti
2012-13’te Başakşehir’e 2-0 kaybeden Kanarya şampiyonluk ümitlerini burada bıraktı. G.Saray şampiyonluğunu ilan etti. Ve geçen sezon yani 2014-15 sezonunda Başakşehir ile F.Bahçe 33. haftada 2-2 berabere kaldı. Kanarya maçı 7 kişi tamamladı. Bu sonuçla G.Saray şampiyon oldu. Dün de Beşiktaş'ın kazandığı haftada mutlak galip gelmek zorunda olan Fener rakibi önünde bir kere daha şoku yaşadı ve ligin bitimine iki hafta kalan şampiyonluk umutlarını yedi bitirdi. 

Emre'nin kızdıran sevinci
F.Bahçeli taraftarlarca çok sevilen Emre Belözoğlu dün ikinci gol sonrası büyük sevinç yaşadı. Tecrübeli futbolcu gol sevincine sosyal medyadan tepkiler gelmesi üzerine, "Geçen sene burada şampiyonluğu kaybedince hüngür hüngür ağladım. Fenerbahçeliliğimi kimsenin sorgulama hakkı yok. Oğluma bir öpücük gönderdim diye abartılı mı sevinmiş oluyorum?" açıklamasında bulundu. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...