Derbi sonrası Aziz Yıldırım'dan flaş karar

Düzenleyen:
Derbi sonrası Aziz Yıldırım'dan flaş karar

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Pereira'nın raporu ve scout ekibinin verdiği bilgilerle gelecek sezon transferleri için çalışmaların başlatılması talimatını verdi.

Fenerbahçe'de gelecek sezonun yapılanmasına şimdiden başlandı. Bir taraftan Vitor Pereira'nın hazırladığı rapor, bir yandan scout ekibinin verdiği bilgiler, Hasan Çetinkaya'nın değerlendirmeleri ve Başkan Aziz Yıldırım'ın da fikirleri ile bir ön çalışma yapıldı.

RAPOR ŞU ŞEKİLDE:

1. Takımdan ayrılacak Bruno Alves'in yerine 11'de direkt oynayacak bir sol stoper alınacak. Bu konuda Simon Kjaer'in fikirleri önemsenecek. Serdar Aziz ile ilgili çalışma yapılacak.

2. Ba'nın bonservisi alınmayacak. Bonservisi elinde gelecek vadeden bir isim getirilecek. Son alternatif ise kiralama opsiyonu.

TOPUZ'A TEŞEKKÜR

3. Mehmet Topuz'a teşekkür edilecek. Markovic için görüşme yapılmayacak. Nani, Alper ve Volkan Şen'i hem yedekleyecek, hem de tehdit edecek bir isim alınacak.

4. Meireles'le vedalaşılacak. Uygar Mert'in durumu sezon sonunda belli olacak. Takıma geri gelecek Salih Uçan bu isimlerin yerini dolduracak.

CANER'İN YERİNE BİRİ ALINMAYACAK

5. Yolların ayrılması beklenen Caner Erkin'in yerine bir isim alınmayacak. Onun yerine Kadlec tarzı sol stoperde de oynayabilecek sol bek özellikleri olan alternatif bir isim kadroya katılacak. Hasan Ali birinci sol bek olacak.

6. Diego için teklif beklenecek. Durumu göre bonservis bedeli istenmemesi gündeme gelecek. yapılacak olan karla van Persie ve Fernandao'yu besleyecek bir oyun kurucu alınması gündeme gelecek.

FORVET GELİYOR

7. Olmazsa olmazlardan birisi forvet transferi olacak. Bu isim de yıldız statüsünden olmayacak. Sol ayağı olan, mümkünse sol kanatta da oynayabilecek bir oyuncu alınacak. İlk şart 11'de oynamadığı zaman sorun çıkarmaması olacak.

8. Ertuğrul ikinci kaleci olacak. Kamp sürecinde ikinci kaleci olarak kendisini hazırlaması beklenecek. Eğer bunu kaldıramazsa bir üçüncü kaleci alınacak. Fakat teklif yapılan Alisson teklifi kabul ederse, tüm şartlar değişecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...