Burak Yılmaz'dan Fenerbahçe'ye 4 yıldız göndermesi!

Düzenleyen: / Kaynak: Fanatik
Burak Yılmaz'dan Fenerbahçe'ye 4 yıldız göndermesi!

SPOR Haberleri  / Fanatik

Çin Ligi'nde Beijing Guoan takımının formasını giyen Burak Yılmaz, Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışında ağır bir darbe almasının ardından gönderme niteliğinde paylaşımda bulundu.

Sezon ortasında Galatasaray'dan ayrılıp 8 milyon Euro karşılığında Çin Ligi'nin yolunu tutan Burak Yılmaz, Türkiye'deki gelişmeleri yakından takip ediyor. Fenerbahçe'nin dün akşam oynanan Medipol Başakşehir karşılaşmasını kaybetmesiyle, Beşiktaş şampiyonluğın bir adım uzağında dururken, Burak Yılmaz bu duruma kayıtsız kalmadı ve Sarı-Lacivertli ekibe gönderme niteliğinde bir paylaşım yaptı.

Kendisine ait Twitter hesabından Galatasaray'ın 4 yıldızlı formasını paylaşayan milli futbolcu, ''Respect'' (Saygı) yazdı.

30 yaşındaki futbolcunun bu paylaşımı dakikalar içerisinde binlerce beğeni toplarken, Galatasaraylı taraftarlardan bazıları golcü futbolcuya ''Kral geri dön, sana ihtiyacımız var'' şeklinde çağrıda bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...