Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Pereira kendine kulüp buldu

Düzenleyen: / Kaynak: Amkspor
Pereira kendine kulüp buldu

SPOR Haberleri  / Amkspor

Önümüzdeki sezon takımın başında olması beklenmeyen Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, ülkesine dönecek.

Fenerbahçe’den gönderilecek olan Vitor Pereira, kendisine hemen kulüp buldu. Portekiz’de bu sezon şampiyonluk yarışına haftalar önce havlu atan Porto’nun Pereira ile prensipte anlaştığı konuşuluyor.
Daha önce çalıştırdığı Porto’da 2 lig, 2 de Süper Kupa sevinci yaşayan Pereira’nın haziran ayı başında ülkesine giderek eski kulübü ile 2 yıllık kontrat yapacağı Portekiz basınına yansıdı.
KENDİNİ SAVUNUYOR
Fenerbahçe’nin hocası Vitor Pereira, kaçan şampiyonluğa rağmen kendini başarılı bulduğunu söyledi. Portekizli hoca şöyle konuştu: Kupada finale yükseldik, UEFA Avrupa Ligi’nde Braga’ya nasıl elendiğimizi herkes gördü. Sezon başında çok sayıda yeni oyuncunun yer aldığı bir kadroyla lige başladık. Farklı kültürlerde, farklı dilleri konuşan oyuncular vardı. Şampiyon olmak isterdik ama yeni kurulan bir takım için lig ikinciliği başarısızlık değil. Sow’un gidişi bütün planlarımı bozdu. Devre arasında orta saha ve forvete takviye istedim ama yapılmadı. Elimdeki kadroyu en verimli şekilde kullandım.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Amkspor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...