Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakipleri

Düzenleyen:
Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakipleri

SPOR Haberleri

Ligde şampiyonluğa doğru koşan Beşiktaş'ın Devler Ligi'ndeki muhtemel rakiplerinin bazıları belli oldu.

Hafta sonundaki Osmanlıspor mücadelesinde şampiyonluğunu resmen ilan etmesi beklenen Siyah-Beyazlılar’ın, direkt olarak katılacağı Devler Ligi’ndeki rakiplerinden bazıları şimdiden belli oldu. 34 bin 920 puanı bulunan ve Şampiyonlar Ligi’ne 4. torbadan katılacak olan Kara Kartal, kendi liglerinde mutlu sonu garantilemiş ya da garantilemeye yaklaşmış ekiplerle karşı karşıya gelecek.

TARAFTAR LEİCESTER CİTY İSTİYOR
Bu doğrultuda İngiltere Premier Lig’i zirvede tamamlayan Leicester City, Almanya Bundesliga Şampiyonu Bayern Münih, İtalya Serie A’da mutlu sona ulaşan Juventus ve Fransa’da sezonu en tepede kapatan Paris Saint-Germain, Kartal’ın ilk muhtemel rakipleri arasında yer alıyor.  

Siyah-beyazlılar, Premier Lig'de şampiyonluğa ulaşan Leicester City ile aynı grupta yer almayı istediklerini sosyal medyada sık sık dile getiriyor.

MESSİ HİÇ TÜRKİYE'DE OYNAMADI
Listedeki bu takımlara ek olarak şampiyonluk yarışının sürdüğü İspanya La Liga’da; Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid ile; Tottenham, Bayer Leverkusen, Benfica, PSV, CSKA Moskova ve Borussia Dortmund gibi takımlar da Beşiktaş’ın karşılaşabileceği takımlar olarak dikkat çekiyor.

Öte yandan siyah-beyazlı taraftarlar, Barcelona'nın son yıllarda hiç Türk takımlarıyla eşleşmediğini belirterek, Messi'yi Arena'da izlemek istediklerini dile getirdi.

25 AĞUSTOS'TA BELLİ OLACAK
Beşiktaş’ın da yer alacağı Şampiyonlar Ligi’nde grup kuraları, 25 Ağustos 2016’da Monaco’da düzenlenecek törenin ardından belli olacak. Gruplarda birinci maçlar 13-14 Eylül tarihleri arasında, son mücadeleler ise 6-7 Aralık’ta yapılacak. Dev final ise 3 Haziran 2017’de Cardiff’teki Millennium Stadı’nda oynanacak. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...