Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray, Eren Derdiyok'u transfer etmek istiyor

Düzenleyen:
Galatasaray, Eren Derdiyok'u transfer etmek istiyor

SPOR Haberleri

Futbolcu transferinde önceliği santrfor mevkisine veren Galatasaray yönetimi, Kasımpaşa'nın golcüsü Eren Derdiyok'un peşine düştü.

Bu sezon hayal kırıklığı yaşayan takımların başında gelen Galatasaray, yeni sezonun kadrosunu oluşturma çalışmalarına hız verdi.

TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞLARI

Teknik direktörlük görevi için Mircea Lucescu ve Jorge Sampaoli'nin de aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü isimle görüşmelerini sürdüren sarı kırmızılı yönetim, diğer taraftan futbolcu araştırması yapıyor.

ÖNCELİK SANTRAFOR

Burak Yılmaz'ın Çin'e satılmasının ardından oluşan santrafor boşluğunun dolmamasını göz önüne alan yönetim, transferde önceliği bu mevkiye verdi.

HEDEF EREN DERDİYOR

Sarı kırmızılıların listesindeki ilk isim ise, Kasımpaşa'nın yıldız forveti Eren Derdiyok. Güçlü fiziğinin yanı sıra son vuruşlardaki becerisiyle ön plana çıkan Eren, yönetimin görüş birliğine vardığı tek isim.

TEK SORUN YÖNETİMLER

Bu transferin önündeki en önemli engel ise Ryan Donk transferinde Galatasaray ile Kasımpaşa yönetimleri arasında yaşanan sorunlar. Sarı kırmızılılar, devre arasındaki transfer görüşmeleri sırasında Kasımpaşa yetkililerinin iyi niyetli davranmadığını düşünüyor. Hatırlanacağı üzere Galatasaray, Hollandalı futbolcuyu uzun süren pazarlıkların ardından 2.5 milyon Euro'ya renklerine bağlamıştı.

CİMBOM, TEKLİF SUNACAK

Sarı kırmızılılar önümüzdeki günlerde Kasımpaşa yönetimiyle masaya oturarak Eren için teklif sunacak.

30 MAÇ 12 GOL

Kulübüyle 1 yıllık sözleşmesi bulunan Eren Derdiyok bu sezon Kasımpaşa formasıyla oynadığı 30 maçta 12 gol attı, 3 asist yaptı.

EREN DERDİYOK KİMDİR?

Doğum tarihi: 12 Haziran 1988
Boy: 1.91 metre
Mevkii: Santrfor
Oynadığı kulüpler: BSC Old Boys, Basel, Bayer Leverkusen, Hoffenheim, Kasımpaşa

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...