Anlamıyorsun!

Düzenleyen:
Anlamıyorsun!

SPOR Haberleri

Barcelona'da forma giyen dünya yıldızımız Arda Turan, sosyal medyadan kendisini eleştiren Sertaç Saraç isimli bir takipçisini tehdit etti.

İspanya'daki bir internet sitesinin analizinde La Liga’nın en kötü 11'ine seçilen Arda, Saraç'ın fotoğraf paylaşım sitesi Instagram'daki  "Reklam yıldızlıklarından arda kalan zamanlarında futbolunu geliştirmeye çabalamanı tavsiye ederim. La Liga sezonunun en kötü 11'ine girerek ülkemizi yine gururlandırdın. Hayat sana güzel şova devam" yorumu üzerine çileden çıktı. Saraç'a yönelik olarak "Seni bulacağım, şov nasıl olacak göreceksin" cevabını veren Arda, bu sözlerini kısa süre içerisinde silse de olay ekran görüntüleriyle çığ gibi büyüdü ve yıldız oyuncu kamuoyundan büyük tepki gördü.

Tatlıya bağlandı
Yaşananların ardından Arda'nın avukatı Cemal Sarıhan devreye girdi. Ortak bir tanıdıkları vasıtasıyla Saraç'a ulaşan Sarıhan ikili arasındaki buzları eritti. Saraç Twitter hesabından yaptığı açıklamada Arda Turan ile görüştüğünü ve milli futbolcunun hoşgörülü yaklaşımıyla konunun tatlıya bağlandığını ve konunu kendisi adına kapandığını söyledi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...