Fenerbahçe'de fatura Volkan Demirel'e

Düzenleyen: / Kaynak: sabah
Fenerbahçe'de fatura Volkan Demirel'e

SPOR Haberleri  / sabah

Fenerbahçe'de kaçan şampiyonluğun faturası tecrübeli eldiven Volkan Demirel'e kesildi.

Nani’nin, Başakşehir maçı sonrası yaptığı açıklamaların faturası tecrübeli kaleciye kesildi... Başkan, ‘ağabeylik’ görevini iyi yapamadığını düşündüğü Volkan Demirel ile yolları ayırma düşüncesinde. Başakşehir yenilgisi ile şampiyonluk umutlarının tükenmesi, takım içindeki dengeleri de alt-üst etti… Luis Nani'nin yaptığı "Birlik ve takım olamadık" sözleri Başkan Aziz Yıldırım tarafından, Pereira'ya değil, Volkan Demirel'e atıf olarak algılandı.

Başkan da takım kaptanı olan tecrübeli file bekçisinin "Ağabeylik" görevini yeterince iyi yapamadığı, takımı toparlayamadığı görüşünde. Fenerbahçe yönetimi bu sezon başında Emre Belözoğlu ile birlikte Volkan Demirel'le de yolları ayırma kararı almış hatta Ospina ile anlaşmaya çok yaklaşmıştı. Ancak daha sonra takıma 'Ağabeylik' yapması için Volkan Demirel'in kalmasına karar verilmiş yedekte sorun çıkarmayacak Fabiano, Porto'dan kiralanmıştı. Takımı toparlayamayan ve ağabeylik görevini yapamayan Volkan kredisini tüketti. Zaten tecrübeli file bekçisi, G.Saray beraberliği sonrası başarısızlık halinde faturayı ödemeye hazır olduğunu söylemişti.

Başakşehir yenilgisi ile şampiyonluk umutlarının tükenmesi, takım içindeki dengeleri de alt-üst etti… Luis Nani'nin yaptığı "Birlik ve takım olamadık" sözleri Başkan Aziz Yıldırım tarafından, Pereira'ya değil, Volkan Demirel'e atıf olarak algılandı. Başkan da takım kaptanı olan tecrübeli file bekçisinin "Ağabeylik" görevini yeterince iyi yapamadığı, takımı toparlayamadığı görüşünde.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...