Fenerbahçe'de yeni kaptan Mehmet Topal

Düzenleyen: / Kaynak: Yenişafak
Fenerbahçe'de yeni kaptan Mehmet Topal

SPOR Haberleri  / Yenişafak

Fenerbahçe'de takımın omurgasını oluşturan iki isimle anlaşma sağlanmak üzere. Yönetimin Gökhan Gönül ve Mehmet Topal ile sözleşme yenileceği öğrenildi. Ayrıca yönetim yeni sezonda, takımın kaptanlığını yapan Volkan Demirel'den kaptanlığı alarak Mehmet Topal'a verecek.

Fenerbahçe'nin Süper Lig'de Başakşehir'e yenilerek şampiyonluk şansını büyük ölçüde yitirmesi üzerine teknik direktör Vitor Pereira ve futbolcular arasında sezon içinde yaşananlar gündeme gelirken, Portekizli çalıştırıcı ve takımdan bir çok oyuncuyla yolların ayrılması konuşuluyor. Başakşehir maçından sonra futbolculara bir gün izin veren ve G.Birliği karşılaşması hazırlıklarına dün başlayan F.Bahçe'de, Pereira, dün yapılan antrenman öncesi oyuncularla toplantı yaparak sert çıktı. Başakşehir karşısında F.Bahçe'ye yakışır şekilde mücadele göstermediklerini belirten Portekizli teknik adam, “Sahada şampiyonluğa inanmayan, ruhsuz bir takım vardı. Futbolda inişler çıkışlar olabilir. Ama F.Bahçe gibi bir takımın seviyesi bu kadar aşağı düşemez. Nasıl böyle bir mücadele gösterirsiniz anlayamıyorum. Büyük bir hayal kırıklığı içindeyim. Artık önümüzdeki iki maçı ve Türkiye Kupası finalini kazanmak için sahaya çıkmalıyız" ifadelerini kullandı. F.Bahçe Teknik Direktörü, vatandaşı Luis Nani'yi de maç sonu açıklamaları nedeniyle sert tepki gösterdi. Portekizli yıldızın önüne maç istatistiklerini koyan Pereira, “Sahada nasıl performans gösterdiğine bak, istatistiklerine bak. Daha iyi bir performans sergilemeliydin, sorumluluk almalıydın. Bir yıldız gibi oynamalıydın, ama sahada o yıldız yoktu" diyerek sert çıktı. Pereira'nın Portekizli yıldızı ligde F.Bahçe'nin pazar günü G.Birliği ile oynayacağı maçta yedek kulübesine çekeceği de öğrenildi.
Yeni kaptan Mehmet Topal
Fenerbahçe'de sezon sonunda sözleşmeleri sona erecek Gökhan Gönül ve Mehmet Topal imzalıyor. Sarı-lacivertli yönetimin, her iki oyuncuyla da 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Yönetimin, Mehmet Topal'a 2 milyon Euro, Gökhan'a da 1.7 milyon Euro ücret önerdiği öğrenildi. Yönetim, yeni sezonda takım kaptanlığını kaleci Volkan Demirel'den alarak Mehmet Topal'a verecek.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Yenişafak
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...