Obra: Final oynamalıyız

Obra: Final oynamalıyız

SPOR Haberleri

Final Four’da bu akşam İspanyol ekibi ile yapacakları maçı, iyi basketbol oynayarak kazanmak istediklerini dile getiren Fenerbahçe Başantrenörü Obradovic, “Yarı finali geçip, finale yükseleceğimizi düşünüyorum” dedi

Berlin'de bugün başlayacak Final Four öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, "Berlin'de iyi basketbol oynayarak finale kalmak istiyoruz. Yarı finali geçip finale kalacağımızı düşünüyorum. Her takım hazır. Finale çıkmak istiyoruz ve şu anda önemli olan bu. Finali oynamamız lazım" ifadesini kullandı. Sarı-lacivertlilerin Çek oyuncusu Jan Vesely ise üçüncü kez yer aldığı organizasyon ile ilgili, "Umarım bu sefer kupayı kazanırım. Kupa bizim için çok önemli. Zaten büyük takımların tek düşüncesi kupadır. Sakatlığımı atlattım. Durumum çok iyi. Taraftarımıza desteğinden dolayı teşekkür ediyorum. Berlin'de olmak büyük mutluluk. Taraftarımızla gerçek bir takım ruhumuz var" dedi.

BRANDENBURG HATIRASI
 Final Four'da mücadele edecek takımların başantrenörleri ve oyuncuları, Berlin'in ünlü Brandenburg Kapısı'nda kupa ile poz verdiler. Fenerbahçe'nin rakibi Laboral Kutxa'nın Başantrenörü Velimir Perasovic, burada yaptığı açıklamada, Final Four için çok çalıştıklarını belirterek, "Herkesin hayali vardır. Bir adım daha ileri giderek hayalimizi gerçeğe dönüştürmek istiyoruz. Çok özel bir konumdayız" değerlendirmesinde bulundu.

ZELJKO OBRADOVİC LABORAL'E KARŞI
 Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic 2006-2007 sezonunda, Atina'da düzenlenen Final Four'da yarı finalde, o zamanlar adı Tau Ceramica olan Caja Laboral ile karşılaşmış ve rakibini 73-67 yenerek finale kalmıştı. PAO finalde CSKA Moskova'yı 93-91 yenerek şampiyon olmuştu. Obradovic'in kariyerinde Laboral'a karşı oynadığı 20 maçta istatistikleri ise şöyle:
Toplam: 11-9
Euroleague: 7-5
Lig: 4-4
İç Saha: 8-2
Dış Saha: 2-7

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...