Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Muslera final iznini kopardı

Muslera final iznini kopardı

SPOR Haberleri

26 Mayıs’taki kritik mücadelede oynayabilmek için Uruguay Milli Takımı yetkililerini arayan ve “Bana anlayış gösterin” diyen Fernando için müjdeli haber geldi

Türkiye Kupası finalinde Fernando Muslera'nın oynayıp oynamayacağı, Galatasaray kadar Fenerbahçe camiasında da büyük merak konusuydu... FIFA talimatlarına göre; 3 Haziran'da Amerika Birleşik Devletleri'nde başlayacak olan Copa America için Uruguay Milli Takımı, 23 Mayıs'ta Muslera'yı kampa çağırma hakkına sahipti. Bu durumda da Uruguaylı kalecinin 26 Mayıs'taki kupa finalindeki Fenerbahçe derbisinde takımını yalnız bırakma ihtimali vardı.

URUGUAY KAMPINA 27 MAYIS'TA KATILACAK
 Galatasaraylı idareciler, Uruguay Futbol Federasyonu'na resmi bir yazı yolladı ve Muslera için 27 Mayıs'a kadar özel izin istedi. Söz konusu talepte geçen sezon kulüp olarak fedakarlık yapıldığı ve Muslera'nın, Bursa'daki kupa finalinde oynamadığı vurgulandı. Milli takım yetkilileri ile temasa geçen başarı file bekçisinin de, "Bu final hem kulübüm hem de kariyerim için çok önemli" sözleri etkili oldu ve Uruguay Federasyonu, Muslera'nın 27 Mayıs'ta kampa katılabileceğini resmi yazıyla dün akşam saatlerinde Galatasaray'a bildirdi.

SON FİNALDE KALEDE SİNAN VARDI
 Geçen sezon Galatasaray ile Bursaspor arasındaki kupa finalinde Copa America nedeniyle yer alamayan Muslera'nın yerine Sinan Bolat forma giymişti. G.Saray için 26 Mayıs'ta F.Bahçe ile oynanacak kupa finali, ligdeki duruma göre Avrupa cezasının iki yıla çıkmaması için de çok kritik konumda. Bu nedenle Muslera'ya izin çıkması için hem yönetim hem de Uruguaylı file bekçisi geçen sezondan çok daha ısrarcı davrandı.

RİVER İÇİN ÇOK PAHALI
 Muslera'ya talip olan Arjantin kulübü River Plate'in genel menajeri Enzo Francescoli ülke basınına konuştu. Muslera'yı çok beğendiğini söyleyen Francescoli, "Muslera'yı istiyoruz ancak çok pahalı. Ayrıca tek sorun bu değil, farklı problemler de var" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...