Rugby'de THY sponsorluğu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Rugby'de THY sponsorluğu

SPOR Haberleri  / AA

Avrupa Rugby Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Rugby Challenge Cup organizasyonlarının finalleri, bu yıl THY iş birliğiyle düzenleniyor.

Ragbinin şampiyonlar ligi olarak kabul edilen, Avrupa Rugby Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Rugby Challenge Cup organizasyonlarının finalleri, bu yıl "2016/17 European Challenge and Champions Cups"ın resmi turnuva partneri Türk Hava Yolları (THY) iş birliğiyle düzenleniyor.

THY'den yapılan açıklamaya göre şirket, geçen yıl sponsorluk portföyüne eklediği ragbi ile tamamen farklı bir spor kültürünün kapılarını sporseverler için araladı.

THY, Avrupa Profesyonel Kulüp Ragbisi’nin turnuva organizatörüyle imzaladığı sponsorluk anlaşması ile gelecek 2 yıl boyunca Avrupa Ragbi Şampiyonlar Kupası ve Challenge Kupası’nın resmi partneri oldu. Anlaşmaya konu olan European Rugby Champions Cup turnuvası genelinde, sezon boyunca toplamda 20 takımın katılımıyla, 6 hafta üzerinden 5’li gruplar halinde maçlar düzenlendi. İngiltere, Fransa, İrlanda, İtalya, İskoçya ve Galler’den katılan takımlar, sezon içerisinde toplamda 67 müsabakayı hayata geçirirken, sezon süresince ortalama stadyum doluluk oranı yüzde 77’yi bulan her maç, 15 bin civarında seyirci tarafından izlendi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...