Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İDO’dan Beşiktaş maçı için ek sefer

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İDO’dan Beşiktaş maçı için ek sefer

SPOR Haberleri  / İHA

İDO, 15 Mayıs Pazar günü Vodafone Arena’da gerçekleşecek Osmanlıspor-Beşiktaş karşılaşması için Bursa ile İstanbul arasında ek deniz otobüsü seferi düzenleyecek.

Süper Lig’de şampiyonluk yarışı son viraja girerken büyük avantaj yakalayan ve yeni stadı Vodafone Arena’daki son maçına çıkacak olan Beşiktaş, 15 Mayıs Pazar günü saat 19.00’da Osmanlıspor’la karşılaşacak. İDO, bu karşılaşma için Bursa ile İstanbul arasında ek deniz otobüsü seferi düzenleyecek.

İDO’nun Beşiktaş-Osmanlıspor karşılaşmasına özel deniz otobüsü seferi, saat 16.30’da Bursa’dan kalkacak ve yolcularını İstanbul’da Yenikapı ve Kabataş’a ulaştıracak. Dönüş seferi ise saat 23.00’te Kabataş ve saat 23.10’da Yenikapı’dan kalkışla Bursa istikametinde olacak.

İDO’nun ek seferiyle futbol keyfi ve şampiyonluk heyecanına daha fazla taraftar ortak olacak, heyecan daha da büyüyecek.

İDO seferleriyle ilgili ayrıntılı bilgiye www.ido.com.tr internet adresinden ulaşılabilir.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...