Schalke 04 Breitenreiter ile yollarını ayırıyor

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Schalke 04 Breitenreiter ile yollarını ayırıyor

SPOR Haberleri  / AA

Almanya Birinci Futbol Ligi takımlarından Schalke 04'ün sezon bittikten sonra teknik direktör Andre Breitenreiter'in görevine son vereceği bildirildi.

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Schalke 04'ün sezon bittikten sonra teknik direktör Andre Breitenreiter'in görevine son vereceği bildirildi.

Schalke Kulübünün sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yapılan açıklamada, Breitenreiter'in gelecek sezon takımın teknik direktörü olmayacağı belirtildi. Alman basınına açıklamada bulunan Breitenreiter de takımdan ayrılacağını doğruladı.

Breitenreiter 2013-2015 yıllarında Paderborn'da görev yaptıktan sonra mavi-beyazlı ekibin başına getirilmiş ve 30 Haziran 2017'ye kadar sözleşme imzalamıştı.

Alman basınında çıkan haberlere göre Schalke 04'ün Breitenreiter'in yerine Augsburg'un teknik direktörü Markus Weinzierl'i getireceği iddia edildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...