Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Belçikalılar Schumacher'i öldürdü...Büyük skandal!

Düzenleyen:
Belçikalılar Schumacher'i öldürdü...Büyük skandal!

SPOR Haberleri

Belçika basınının efsane pilot Michael Schumacher'in öldüğü yönünde yaptığı haberler, büyük tepki çekti. Belçikalıların servis ettiği 'Schumacher öldü' haberi, ortalığı Karıştırdı

Michael Schumacher'in öldüğü iddiası ortalığı karıştırdı. İki yıl önce geçirdiği kayak kazasının ardından komaya giren ve ameliyatların ardından, bitkisel hayatta yaşamını devam ettiren efsane Formula 1 pilotu, İsviçre'deki malikanesinde rehabilitasyon sürecini geçiriyordu.

Ancak bir anda Alman pilotun hayatını kaybettiği haberleri yayıldı. Belçika merkezli internet sitelerinin bazılarında Schumacher'in öldüğü, bazılarındaysa ölmek üzere olduğu servis edildi.

"BUGÜN İTİBARIYLA ARAMIZDAN AYRILDI"

Nord Presse, "Michael Schumacher hayatını kaybetti" başlığıyla verdiği haberde, "Eski Formula 1 pilotu Schumacher, bugün itibarıyla aramızdan ayrıldı" ifadelerine yer verdi. La Derniere Heure, "Artık sadece sayılı saatleri kaldı" ifadesiyle Michael Schumacher'in durumunun oldukça kötü olduğunu, artık ölüme yaklaştığını ima etti.

KAYAK ESPRİSİ TEPKİ ÇEKTİ

Bazı internet sitelerinin bu haberleri şaka amaçlı servis ettikleri, bir kısmının ise gerçek gibi yayınladıkları ve bir anda web üzerinde dezenformasyon dalgasının doğduğuna dikkat çekildi. Parodi bile olsa bu konuda espri yapılması tepki çekti. Ayrıca Nord Presse'in haberi içindeki Schumacher'e aitmiş gibi verilen, "Kayak yapmak sizi öldürmez, sadece güçlü kılar" ifadesi kullanılarak dalga geçilmesi de kızgınlık oluşturdu.

(Skorer)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...