Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Manchester United-Bournemouth maçı iptal edildi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Manchester United-Bournemouth maçı iptal edildi

SPOR Haberleri  / AA

Manchester United'ın Bournemouth ile oynayacağı Premier Lig karşılaşması öncesinde terör alarmı verildi. Saat 17.00'de başlaması gereken mücadele öncesinde taraftarlar polisin uyarısıyla stadyumu boşaltmaya başladı. Karşılaşma ingiltere Futbol Federasyonu'nun talimatıyla iptal edildi.

İngiltere Premier Lig'in 38. ve son haftasındaki Manchester United-Bournemouth karşılaşması, tribündeki şüpheli paket sebebiyle ertelendi. Premier Lig'de 4'üncülük mücadelesi veren Manchester United ile iddiası bulunmayan Bournemouth arasındaki mücadele, Old Trafford Stadı'nın kuzeybatı tribününde bulunan şüpheli paket yüzünden oynanamadı. Santraya dakikalar kala gelen ihbarı değerlendiren polis, güvenlik gerekçesiyle stadı boşaltma kararı aldı. Sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki "premierleague" isimli resmi hesaptan yapılan açıklamada, maçın ileri bir tarihe ertelendiği duyuruldu.
The Sun gazetesinin son dakika iddiasına göre ise şüpheli paketin Old Trafford'un kuzey batı tribününde bulunduğu aktarıldı. Polis, Old Trafford ve çevresinde güvenlik önlemi alıyor...
Manchester United-Bournemouth maçı iptal edildi
Manchester United-Bournemouth maçı öncesi stadyuma gelen 20 bin taraftar tahliye edildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...