Beşiktaşlı futbolculardan sert tepki: 'Sizi buraya Aziz Yıldırım mı gönderdi?'

Düzenleyen:
Beşiktaşlı futbolculardan sert tepki: 'Sizi buraya Aziz Yıldırım mı gönderdi?'

SPOR Haberleri

Beşiktaş’ta önceki gün doping kontrolü yapan Dopingle Mücadele Kurulu yetkililerine futbolcular ''sizi buraya Aziz Yıldırım mı gönderdi?'' diye tepki gösterdiği iddia edildi.

Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’ne giderek benzerine daha önce rastlanmamış bir şekilde Gomez, Sosa, Oğuzhan, Atiba, Beck ve İsmail gibi isimlere doping kontrolü yapan Dopingle Mücadele Kurulu yetkililerinin bu tavrı karşısında şaşıran ve art niyet arayan oyuncular, tepkilerini dile getirdi. Yetkililerle tartışan futbolcular, 2 gün sonra Osmanlı maçına çıkacaklarını belirtip yapılan uygulamanın ardında başka hesapların olduğunu ve zamanlamanın manidar olduğunu belirttiler.

‘PROSEDÜR GEREĞİ GELDİK’

Futbolcular, yetkililere şunları söyledi: ''Hayırdır, kim yolladı sizi buraya. Böyle ansızın neden geldiniz. Sizi Aziz Yıldırım mı yolladı? Kim gelirse gelsin şampiyon olacağız. Bizim kimseden korkumuz yok. Bunlar bizi daha da motive eder. Şampiyonluğumuzu kimse engelleyemez” Görevliler ise “Biz prosedür gereği geldik” diye cevap verdiler. Öte yandan doping kontrolünün bu sezon çok fazla oynayan futbolculara yapılması dikkat çekti.

NUMUNELER KÖLN’E GÖNDERİLDİ

Doping testi için Osmanlılı ve Beşiktaşlı futbolculardan alınan numunelerin, Köln Doping Araştırma Merkezi’ne gönderildiği belirtildi. Genel doping prosedüründe, bir takımda iki futbolcunun testleri pozitif çıkarsa oyunculara ceza veriliyor. Ancak ikiden fazla futbolcunun testinin pozitif çıkması halinde kulübe eksi puan cezası veriliyor.

 

 

 

Kaynak: Haber 7

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...