Ve Gomez konuştu! Gidecek mi kalacak mı?

Düzenleyen:
Ve Gomez konuştu! Gidecek mi kalacak mı?

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın Alman yıldızı Mario Gomez şampiyonluk sonrası konuştu.

Beşiktaş'ın Alman yıldızı Mario Gomez, Osmanlıspor maçının ardından şampiyonluğu çılgınlar gibi kutladı.

Şampiyonluk hakkında konuşan Mario Gomez, "Hep birlikte 25 oyuncu ve teknik ekip, harika sezon geçirdik. Her şeyimizi verdik. Son ana kadar gerginlik vardı var başardık. Dönün ve şu tribünlere bakın..." dedi.

 "Hiçbir kulüple görüşmedim"

Beşiktaş'taki geleceği hakkında da konuşan Gomez, "Beşiktaş haricinde hiçbir kulüple görüşmedim. Daha önce Nisan ayında bir karar almıştım ve hata yaptım. Sezon bittiği zaman oturur konuşuruz dedim ve onu bekleyeceğiz. Menajerim, Beşiktaş ile görüşecek. Burada hangi koşullara sahip olduğumu gayet iyi biliyorum. Benim için Şampiyonlar Ligi'nde oynamak çok önemli ve önümüzdeki sezon da Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız. Beşiktaş'ta kalmak için olumlu duygulara sahibim" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta rüya gibi bir sezon geçirdiğini ifade eden Gomez, "Harika bir atmosfer vardı, inanılmaz bir duygu yaşandı. Son 5 dakikada bile kutlama yapılmadı ve bitiş düdüğü beklendi. Benim için rüya gibi bir sezondu, kötü günlerin ardından buraya geldim. Beşiktaş'ta herkese minnettarım. Bireysel olarak Beşiktaş'a olağanüstü performans gösterdim. Beni gururlandıran attığım goller değil, bu gollerin şampiyonluğu getirmesi." dedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...