Beşiktaş 2. Başkanı Çebi: Seneye 3. yıldızı takarız inşallah

Düzenleyen: / Kaynak: iHA
Beşiktaş 2. Başkanı Çebi: Seneye 3. yıldızı takarız inşallah

SPOR Haberleri  / iHA

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, şampiyonluğu ilan ettikleri Osmanlıspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Seneye 3. yıldızı takarız inşallah" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında sahasında Osmanlıspor’u 3-1 mağlup eden Beşiktaş, ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, “Yıllardan beri süren mücadelenin sonuna geldik. Bugün çok konuşmak yerine hoplayıp, zıplamak istiyorum. Bilmiyorum, çok heyecanlıyım. Çok alın teri var. Evsiz, barksız, deplasmanda gibi oynayarak biz bu kupayı aldık. Onun için bu bir tarihtir. Bu bizim hakkımızdı, hayırlı uğurlu olsun” dedi.

“SENEYE 3. YILDIZI TAKARIZ İNŞALLAH”

"Seneye yapacağımız çok işler var" diyen Çebi, daha sonra yanında bulunan yönetici Metin Albayrak’a dönerek, “Seneye 3. yıldızı takarız inşallah değil mi Metin?“ dedi. Ardından sözlerine devam eden Çebi, “Peşinden belki 4’leriz. Ben bunu söylemiştim, herkes gülmüştü ama buna da gülüyorlardı. Beşiktaş çok büyük bir camia. Bu yıl bize nasip oldu. Şampiyonluğun geleceğini bugün hissettim. Hep arzu ettim ama kupanın geleceği bugün belli oldu. İlk Ümraniye’ye gittiğimiz zaman Portekizli arkadaşlarımız ile karşılaştığımızda herkes çok kırgın, bezgin, morali çok bozuktu. O gün ‘Biz nereye geldik sayın başkanım?’ dediğimi hatırlıyorum. Nevzat Demir’e girdiğim anda demotive olmuş futbolcu kardeşlerimiz vardı, onların birçoğunu ayağa kaldırarak buraya geldik” diye konuştu.

“RAKİPLERİMİZ İYİ Kİ VARLAR”

Rakip takımları da tebrik eden Ahmet Nur Çebi, “Onlar da mücadele ettiler. İyi ki varlar, iyi ki güçlüler. Onlar da bizimle beraber şampiyonluğu kovaladılar. Onun için bu şampiyonluk çok kıymetli. Onların da hakkını onlara iade edelim” şeklinde konuştu.

“2 BUÇUK SENEDİR BİZİ HİÇ KİMSE İSTEMEDİ”

İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak ise, “Biz bu şampiyonluğunu sonuna kadar hak ettik. 2012’de geldiğimizde bu kulübü kayyuma teslim edecekler, sahaya çıkaramayacaklar dediler. O günlerden bugüne çok çalıştık. Büyük hizmetler verdik. İşimizi gücümüzü bırakarak gece gündüz çalıştık. Çok iyi bir hocayla anlaştık. Bilic’in de emekleri var. Onlara da teşekkür ediyorum. Hocamız sanki 30 yıldır bu kulübün başındaymış gibi. O üniforma o kadar yakıştı ki, sağ olsun ona da çok teşekkür ediyorum. Bu çocuklar alınlarından öpülecek çocuklar. 2 buçuk senedir bizi hiç kimse istemedi. Son 3 maçımız hariç hiçbir sahada oynamadık. 2 buçuk senedir bizi dışarıdan destekleyen taraftarların emeğine sağlık. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Biz herkesi yenerek şampiyon olduk” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: iHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...