Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sosa 'Hepimiz bu duyguyu içimizde taşıyorduk'

Düzenleyen: / Kaynak: iHA
Sosa 'Hepimiz bu duyguyu içimizde taşıyorduk'

SPOR Haberleri  / iHA

Beşiktaşlı futbolcu Sosa, “Sezon boyunca birçok belirleyici an vardı. İnişler vardı, çıkışlar vardı, zorluklar vardı ama başından itibaren hepimiz bu duyguyu içimizde taşıyorduk. Bu sezonun bizim sezonumuz olacağını içimizde taşıyorduk.” dedi.

Beşiktaşlı futbolcu Sosa, “Sezon boyunca birçok belirleyici an vardı. İnişler vardı, çıkışlar vardı, zorluklar vardı ama başından itibaren hepimiz bu duyguyu içimizde taşıyorduk. Bu sezonun bizim sezonumuz olacağını içimizde taşıyorduk.” dedi.

“GERÇEKTEN MUAZZAM BİR DUYGU”

Arjantinli futbolcu karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

“Gerçekten muazzam bir duygu” diyerek sözlerine başlayan Sosa, “Lig devam ederken, yarış devam ederken pek dile getirmedim tabii ki de. Hepimizin beklediği bir andı bu. Dikkatimizi sahanın içerisinde tutmaya çalıştık. Herkes birbirine yardımcı oldu, destek oldu. Ailelerimizin desteği, kulübümüzün desteği, Kulüp içerisinde çalışan herkesin desteği muazzam duyguyu ortaya çıkardı. Gerçekten büyük bir mutluluk yaşadık” ifadelerini kullandı.

“HEPİMİZ BU DUYGUYU İÇİMİZDE TAŞIYORDUK”

“Şampiyonluğun geleceğine ne zaman inandınız?” şeklinde gelen bir soru üzerine Arjantinli futbolcu, “Sezon boyunca birçok belirleyici an vardı. İnişler vardı, çıkışlar vardı, zorluklar vardı ama başından itibaren hepimiz bu duyguyu içimizde taşıyorduk. Bu sezonun bizim sezonumuz olacağını içimizde taşıyorduk. Nerede koptu nerede bu inanç yükseldi derseniz; geçtiğimiz hafta Galatasaray’ı yendik, ertesi gün Fenerbahçe maçını kaybetti. O noktadan sonra artık oluşabilecek en küçük tereddüt bile tamamiyle ortadan kalktı ve bu akşam şampiyonluğa ulaştık. Şampiyonluğa herkes çok büyük katkı yaptı. Az önce de söylediğim gibi kulüpteki birliktelik, takımdaki birliktelik burada büyük etken oldu” açıklamasını yaptı.

“BU SEZON DAHA FAZLA SORUMLULUK ALMAM GEREKİYORDU”

Bu sezon ortaya koyduğu performansın zirveye ulaşmasıyla alakalı sorulan soruya ise Jose Sosa, en iyi sezonunun olup olmadığından emin olmadığını ifade ederek, “Bu sezon boyunca gerçekten önemli bir rolüm vardı. Bu sezon daha fazla sorumluluk almam gerekiyordu ve ben de elimden geldiği kadar bunu yapmaya çalıştım. Takımda bu sezon üst düzey çok oyuncu vardı. Seviyesi üst düzey birçok oyuncu vardı. Onlar da gerçekten çok büyük katkılar yaptılar. Bireysel anlamda da kolektif anlamda da birbirimizi tamamladığımız çok güzel bir sezon oldu” yanıtını verdi.

GELECEĞİ HAKKINDA KONUŞTU

“Beşiktaş’ta devam mı?” şeklinde siyah-beyazlı kulüpteki geleceğinin sorulduğu Beşiktaş’ın yıldız orta sahası, “İki senem var. Önümüzde de güzel günler var. Bundan ötesini de söylemeyeyim. Önemli bir rolüm vardı. Daha fazla sorumluluk almam gereken bir sezondu. Doğal pozisyonumda oynadığım için de formum giderek yükselmeye başladı. Takıma da daha fazla katkı yapmaya başladım. Bu sezon böyle gerektiriyordu, Hem ben hem de takım arkadaşlarım daha fazla sorumluluk aldım. Önemli karar anlarında, önemli zamanlarda daha sakin davrandık. Bu bizim farkımızı ortaya koydu” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: iHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...