Cizre bu defa Beşiktaş için sokakta

Cizre bu defa Beşiktaş için sokakta

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Cizreli Beşiktaşlılar şampiyonluğu doyasıya kutladı.

Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş’ın Osmanlıspor’u 3-1 yenip, şampiyonluğunu ilan ettiği mücadele sonrası tüm Türkiye’de olduğu gibi Şırnak’ın Cizre ilçesinde de Beşiktaş taraftarları galibiyet sevincini doyasıya yaşadı.

CİZRELİ BEŞİKTAŞLILAR ŞAMPİYONLUĞU DOYASIYA KUTLADI

Terör olayları ile sık sık gündeme gelen Şırnak’ın Cizre ilçesinde Beşiktaş’ın şampiyonluk sevinci yaşandı. Karşılaşma öncesi Cizre’de hayat adeta dururken, maçın sona ermesi ile birlikte cadde ve sokaklar panayır alanına döndü. Cizre’deki Beşiktaş taraftarları özel araçları caddelerde uzun kuyruklar oluşturdu. Orhan Doğan Caddesi’nde başlayan şampiyonluk coşkusu, Nusaybin Caddesi, Yeni Çarşı ve Belediye Caddesi’nde devam etti. Cadde ve sokakları siyah-beyaza bürüyen taraftarlar ligin bitimine bir hafta kala kazanılan şampiyonluğun coşkusunu doyasıya yaşadı. Gece geç saatlere kadar kutlayarak yaşadı.

Cizre bu defa Beşiktaş için sokakta

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...