Hedefimiz Galatasaray

Hedefimiz Galatasaray

SPOR Haberleri

Pereira: “Bu kadar uzun bir serüvenin içinden gelip kupa almamak olmaz. F.Bahçe camiası şampiyonluğu hak ediyor”

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, 2-1 kazandıkları G.Birliği maçı sonrası hedefi gösterip takımdaki revizyon hakkında bilgi verdi: "Hedefi kaybettik. Konsantrasyonumuzu toplamalıyız. Önümüzde kupa finali var. Bazı oyuncuları ayrıştırmamız ve kulübe faydalı olan insanları belirlememiz gerekiyor. Bu da benim işim. Bu kadar uzun bir serüvenin içinden gelip de kupayla kapatmamak olmaz. F.Bahçe kupa şampiyonluğunu yaşamayı hak ediyor."

 G.Birliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, maç öncesi Pereira'yı kutlayıp, teselli etti: "Futbolda böyle sonlar yaşanabiliyor. Sen iyi bir hocasın ve ben seni örnek alıyorum."

TRİBÜNDE 6399 TARAFTAR
 Kadıköy'de dün 6339 taraftar tribündeydi. Onlar da maç bitmeden, Euroleague finaline yetişmek için stadı terketti. Karşılaşma öncesi stat hoperlörlerinden takım kadrosu anons edilirken sarı-lacivertliler, "En büyük taraftar futbolcular sahtekar" diye tempo tuttular.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...