Gomez müjdesi

Düzenleyen:
Gomez müjdesi

SPOR Haberleri

“Beşiktaş dışında bir kulüple görüşmedim. Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağım. İyi duygulara sahibim”

Kara Kartal’ı yüksek uçuran golcüsü Mario Gomez’den geleceğiyle ilgili camiaya umut veren ve biraz da sevindiren sözler… Alman forvet maç sonunda geleceğiyle ilgili bilgiler verdi. Gomez “Beşiktaş dışında kimseyle görüşmedim. Kariyerimde daha önce transferimle ilgili nisan ayında karar aldım ve bir hata yaptım. Bunu tekrar yapmak istemedim. Sezonun bitmesine bir maç daha var. Menajerim başkanımız ile görüşecektir. Ben Beşiktaş’ta hangi koşullara sahip olduğumu gayet iyi biliyorum. Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağım. Olumlu ve iyi duygulara sahibim” dedi.
Rüya gibi sezon
Gomez şampiyonluk için de şunları söyledi: “Harika bir atmosfer vardı. Zor günlerin ardından Beşiktaş’a gelip şampiyonluk yaşadım. Bana yardımcı olan herkese minnettarım. Her anlamda çok güzel bir sezonu geride bıraktık. Bizi gururlandıran rakamlar değil rakamların şampiyonluğu getirmiş olması. Kariyerim boyunca goller attım ama attığız goller şampiyonluğu getiriyorsa kıymetlidir. Bu harika kulüp şampiyonluğu hak etti.”

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...