Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fikret Orman: Kemiklerimiz ağrıdı

Düzenleyen:
Fikret Orman: Kemiklerimiz ağrıdı

SPOR Haberleri

“Takımımız stadımız olmadan dünyada bir ilki başardı. Anamızın ak sütü gibi helal. O kadar çok çalışıyoruz ki kemiklerimiz ağrıyor”

Başkanlığı döneminde ilk şampiyonluğunu gören Fikret Orman maç sonu konuştu. Maç öncesi TFF Doping Kurulu’nun tesislere baskın yapmasına tepki gösterip “Allah onları ıslah etsin” diyen Orman şampiyonluk için de şunları söyledi: “Anamızın ak sütü gibi helal ederek, şerefimizle, hakkımızla şampiyon olduk. Bu çocuklar çok dünyada bir ilki başardılar. Statsız, kendi evimiz olmadan, son 3 maçımız hariç, tüm maçlarımızı deplasmanda oynadık. Başta teknik direktörümüz olmak üzere, bütün teknik heyeti ve oyuncularımızı kutluyorum. Biz bu işe tribünlerden, alnımızın teriyle, her adımı adım adım çıkarak geldik.
Bu görmüş olduğunuz şeyler bunlar doğaçlama olmadı. Metin de (Albayrak) burada, anası ağladı. Biz o kadar çok çalışıyoruz ki kemiklerimiz ağrıyor. Biz şımarmayacağız. 7 yetimin hakkını transfer yapacağız diye saçmayacağız. Biz Mario’yu çok seviyoruz. Mario burada muhteşem bir sezon çıkarttı. Mario ile inşallah biz devam etmek istiyoruz. O da isterse olur.” 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...