Ersun Yanal, Trabzonspor'la ön anlaşma sağladı

Düzenleyen:
Ersun Yanal, Trabzonspor'la ön anlaşma sağladı

SPOR Haberleri

Trabzonspor'da başkan Muharrem Usta, Ersun Yanal'la görüşerek 3 yıllık ön anlaşma sağladı. İmza, bu hafta içinde atılacak.

Trabzonspor'un gelecek sezonki teknik patronu belli oldu: Ersun Yanal. Önceki akşam İstanbul'da toplanan bordo-mavili yönetim, gece yarısına kadar teknik direktör konusunu masaya yatırdı...

DÜN TEKRAR BULUŞTULAR

Başkan Muharrem Usta'nın takımın başında görmek istediği Ersun Yanal hakkında fikir alışverişinde bulunulurken, bazı isimlerin muhalefetine karşın yönetim kurulu, Usta'ya, "Teknik direktör konusunda tek yetkili sensin. Biz de senin arkandayız" diyerek destek ve yetki verdi. Bunun üzerine Usta, önceki gün İstanbul'da bir görüşme yaptığı Ersun Yanal ile dün ikinci kez bir araya geldi.

ÖN ANLAŞMA YAPILDI

Genel sekreter Gençağa Meriç'in de katıldığı bu görüşmede taraftarlar arasında hiçbir sorun çıkmazken, üç yıllık sözleşme için ön anlaşma yapıldı. Başkan Muharrem Usta ile Ersun Yanal arasında alacağı ücret konusunda da bir anlaşmazlık yaşanmazken, yapılacak son görüşmenin ardından hafta içerisinde anlaşmanın resmen duyurulması bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...