Old Trafford'ta ki şüpheli paket, tatbikatta unutulmuş

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Old Trafford'ta ki şüpheli paket, tatbikatta unutulmuş

SPOR Haberleri  / AA

Manchester Polisi, maçın ertelenmesine neden olan paketin, hafta içinde yapılan tatbikatta unutulduğunu duyurdu - Ertelenen maç, yarın oynanacak

İngiltere Premier Lig'de güvenlik endişesiyle oynatılmayan Manchester United-Bournemouth maçının ertelenmesine, tatbikatta unutulan bir paketin neden olduğu ortaya çıktı. Manchester Polisinden yapılan açıklamada, geride kalan çarşamba günü Old Trafford Stadı'nda yapılan tatbikat sırasında özel güvenlik şirketi tarafından bir paketin yanlışlıkla tuvalette unutulduğu ve bu nedenle ligde dün oynanması planlanan Manchesteer United-Bournemouth maçının ertelenmk zorunda kalındığı belirtildi.

Premier Lig yönetimi, ezeli rakibi Manchester City ile Şampiyonlar Ligi'ne kalma mücadelesi veren Manchester United'ın son hafta maçının, yarın TSİ 22.00'de oynanmasına karar verildiğini duyurdu. Dün yapılması planlanan mücadele, başlamaya 45 dakika kala ertelenmiş ve tribünlerin boşaltılmasının ardından şüpheli paket bomba uzmanları tarafından imha edilmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...