Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çok büyük bir hikaye yazdık

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Çok büyük bir hikaye yazdık

SPOR Haberleri  / AA

Siyah-beyazlı takımın savunma oyuncusu İsmail Köybaşı, çok büyük bir başarı kazandıklarını dile getirerek, "Hiçbir şey mücadele verilmeden kazanılmıyor. Ben çok büyük bir hikaye yazdığımızı düşünüyorum." dedi.

Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olan Beşiktaş'ta futbolcular İsmail Köybaşı, Oğuzhan Özyakup ve Atiba Hutchinson, duygularını AA'ya anlattı. Siyah-beyazlı takımın savunma oyuncusu İsmail Köybaşı, çok büyük bir başarı kazandıklarını dile getirerek, "Hiçbir şey mücadele verilmeden kazanılmıyor. Ben çok büyük bir hikaye yazdığımızı düşünüyorum." dedi.

Zor şartlardan geçerek şampiyonluğa ulaştıklarını vurgulayan İsmail, şunları kaydetti:

"Stadımız olmadan 31 maçı dışarıda oynadık. Çok zorlu şartlardan geçtik. Geriye baktığınızda bunların hepsi çok güzel hikayeler olacak. Hepimiz manevi değeri çok yüksek duygular yaşıyoruz. Çok mutluyuz, kelimeler bazen kifayetsiz kalıyor. Yaşadığımız her şey için herkese teşekkür ediyoruz. Bütün Beşiktaş camiasına armağan ediyoruz."

İsmail, önceki sezonlarda yaşadığı sakatlıklar nedeniyle takımdan ayrı kaldığı dönemlerde çok şey öğrendiğini aktararak, "O dönem için 'karamsarlığa kapılmadım' derseniz olmaz. Ancak o dönem size bir şeyler öğretiyorsa, çok anlamlı oluyor. Ben futbolu bıraktığımda geriye dönük anlatacağım hikayeler olduğu için çok mutluyum. Umuyorum bu devam eder." şeklinde görüş belirtti.

Oğzuhan "Sonuna kadar hak ettik"
Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Oğuzhan Özyakup da yaşadıkları bütün zorluklara rağmen şampiyonluğa ulaşmayı başardıklarını ifade etti.

Sergilediği etkili performansla şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Oğuzhan, "Şampiyonluğu sonuna kadar hak ettik. Biz her zaman inandık. Acı çektik ama karşılığında şampiyonluğu aldık. Şampiyon olacağımızı hiçbir zaman dillendirmedik ama buna içten inandık ve şampiyon da olduk. Çok güzel günler göreceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

"Unutulmaz bir deneyim"
Beşiktaş'ın Kanadalı futbolcusu Atiba Hutchinson ise çok çalışarak şampiyonluğa ulaştıklarını söyledi.

Performansıyla bu sezon büyük beğeni toplayan Hutchinson, "Sezon başındaki hazırlık kampından bu yana bunun için çalıştık. Sezonda inişler ve çıkışlar oldu ama birlikteliğimizi, bütünlüğümüzü koruduk ve şampiyon olduk. Gerçekten muazzam, unutulmaz bir deneyim yaşadık." şeklinde görüş belirtti.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...