Biz normal sürede maçı kazanmayı hak etmiştik

Düzenleyen:
Biz normal sürede maçı kazanmayı hak etmiştik

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Baş Antrenörü Zeljko Obradovic, CSKA maçı hakemleriyle ilgili, "Gerçekten hakemin verdiği bazı kararları anlamak çok zordu. Sanıyorum biz normal sürede maçı kazanmayı hak etmiştik. Taraftarlarımıza bize verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim. Umarım gelecek sezon da hep birlikte burada olur ve iyi bir Euroleague sezonu geçiririz" açıklamasını yaptı.

Fenerbahçe'nin 21 sayı geriden gelerek uzatmaya götürdüğü karşılaşmada CSKA Moskova'ya 101 - 96 kaybetmesinin ardından maçın hakemlerine tepki yağdı. Sosyal medyada Fenerbahçeli taraftarların eleştirdiği hakemler için maçı yayınlayan İngiliz televizyonunun spikeri 'Fenerbahçe taraftarı üzülmesin, onların şampiyonluğunu hakem engelledi' sözlerini kullanmıştı. Hakemlere en büyük tepkiyse Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic'ten geldi. Tecrübeli antrenör, maçı katleden hakemlerle ilgili şu ifadeleri kullandı:

"BU DENEYİM BİZE GELECEKTE YARDIMCI OLACAK"

'Gerçekten hakemin verdiği bazı kararları anlamak çok zordu. Sanıyorum biz normal sürede maçı kazanmayı hak etmiştik. Taraftarlarımıza bize verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim. Umarım gelecek sezon da hep birlikte burada olur ve iyi bir Euroleague sezonu geçiririz. Önümüzdeki diğer maçları düşünmek zorundayız. Türkiye'de playoff heyecanı başlıyor. Oyuncularıma bunun da çok önemli bir hedef olduğunu söyledim. Bu deneyimin de bize gelecekte yardımcı olacağını düşünüyorum.'

"ŞAMPİYONLUĞU CSKA'YA VERDİLER"

Obradovic ayrıca maçın uzatma periyodunda Nando de Colo'nun hareketini hakemlerin görmezden geldiğini, Sloukas'a yapılan faulün çalınmayıp o pozisyona ayakla müdahale kararı verdiklerini ve bu düdüklerin de şampiyonluğu CSKA'ya verdiğini sözlerine ekledi.

 

 

Kaynak: Haberler

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...