Ibrahimovic: Yeni takımımı biliyorum ancak...

Düzenleyen:
Ibrahimovic: Yeni takımımı biliyorum ancak...

SPOR Haberleri

Zlatan İbrahimoviç'in PSG ile sözleşmesi sona ermesinin ardından hangi takımda oynayacağı merak konusu oldu. Konu ile ilgili açıklama yapan İbrahimoviç, "Gelecek sezon hangi takımda olacağımı biliyorum ama bunu bu gece söylemeyeceğim." dedi.

Paris Saint Germain ile Ligue 1'deki son maçına Nantes karşısında çıkan İsveçli yıldız Zlatan Ibrahimovic'in gelecek sezon hangi takımda forma giyeceği merak konusu olmayı sürdürüyor. İsveçli yıldız da bu konuda Nantes maçının ardından bir açıklama yaparken, yeni kulübünün belli olduğunu söyledi.

"TAKIMIMI SÖYLEMEYECEĞİM"

Zlatan Ibrahimovic, maç sonunda verdiği kısa röportajında gelecek sezonki takımının sorulması üzerine, ''Gelecek sezon hangi takımda olacağımı biliyorum ama bunu bu gece söylemeyeceğim'' cevabını verdi. Bu sezon Paris SG formasıyla ligde 38 gole imza atan İsveçli yıldız oyuncunun adı Milan, Manchester United, LA Galaxy, New York City FC gibi takımlarla anılıyor.

 

 

Kaynak: Haberler

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...