Cihat Arslan, 'Avrupa hayalimizi bizden aldılar, Galatasaray'ı tercih ettiler!'

Düzenleyen:
Cihat Arslan, 'Avrupa hayalimizi bizden aldılar, Galatasaray'ı tercih ettiler!'

SPOR Haberleri

Akhisar Belediyespor teknik direktörü Cihat Arslan Galatasaray maçı sonrası hakeme tepki göstererek, “Avrupa hayalimizi biz kendi elimizle vermedik bizden aldılar. Biz bundan sonra Avrupa'yı nasıl konuşalım, bizi tercih etmediler çünkü Avrupa’ya gitmek için. Galatasaray’ı tercih ettiler, Galatasaray’a hayırlı olsun'' açıklamasını yaptı.

Spor Toto Süper Lig’de 4. sezonunu geçiren Akhisar Belediyespor, Avrupa umudunu yitirdi. Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda konuk ettiği Galatasaray’a 2-1 mağlup olan yeşil-siyahlılar maçın ardından hakem kararlarının maçın kaderini değiştirdiğini iddia etti.

Maç sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, verilmeyen bir penaltıları ve olmayan bir penaltı kararını verdiğini söyledi. Eskişehir bölgesinden Suat Arslanboğa’nın maçı katlettiğini söyleyen Arslan, bu maçı sahada kazanmalarının imkanı olmadığını kaydetti. Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, sadece Akhisarspor olarak bu maçı kazanamayacaklarını anladıklarını ifade ederek, “Avrupa hayalimizi biz kendi elimizle vermedik bizden aldılar. Biz bundan sonra Avrupa’yı nasıl konuşalım, bizi tercih etmediler çünkü Avrupa’ya gitmek için. Galatasaray’ı tercih ettiler, Galatasaray’a hayırlı olsun. Ben bu maçtan sonra Avrupa konuşamam” dedi.

AVRUPA HAYALİMİZİ SON DAKİKAYA KADAR KOVALAYACAĞIZ

Karşılaşmanın ilk yarısında üstün bir Akhisar olarak sahada olduklarına vurgu yaparak sözlerine başlayan Akhisar Belediyesporlu Ahmet Cebe ise, “İkisi net olmak üzere ilk devre 4 veya 5 pozisyon bulduk. Maçın ilk yarısı hakem yönlendirdi, penaltı pozisyonunda top defans oyuncumuz Douglao’nun göğsüne çarpmıştı ve bunu çok net gördüm. Hakeme durumu anlattım çizgi hakemi ile görüşmesi konusunu ama beni dinlemedi. Çok kötü bir anda penaltı ile kalemizde golü gördük ve bu da bize moralsizlik verdi. Çok iyi bir oyun sergilememize rağmen sanki çok kötü oynamış gibi soyunma odasına gittik. İkinci devre ise moralsiz 10 dakika geçti. İkinci penaltı ise benim elime çarptı ancak elimi açmadığımızı düşünüyorum çünkü elim vücudumdaydı ve yakın mesafeden vurmuştu. Maçı çok kolay verdik, biraz daha dikkatli olsaydı hakem arkadaşlarımız belki 1 puan yada 3 puan alabilirdik. Çünkü bizim için çok önemli bir andı ve tarih yazabilirdik. Akhisar daha Süper Lig’de 4. yılı Avrupa’ya gitme hayali vardı. Yine de matematiksel olarak Avrupa hedefimiz var ve bunu da kovalayacağız, nasipse Avrupa’ya gideriz inşallah” diye konuştu.

Yeşil-siyahlılar 1 günlük iznin ardından yarın Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde 19 Mayıs Perşembe günü saat 20.00’de konuk olacağı Osmanlıspor maçı hazırlıklarına başlayacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...