Hırvatistan kadrosunu açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Hırvatistan kadrosunu açıkladı

SPOR Haberleri  / İHA

Euro 2016’daki rakiplerimizden Hırvatistan, Moldova ve San Marino ile oynayacağı hazırlık maçlarının 27 kişilik kadrosunu açıkladı.

Fransa’da düzenlenecek olan Euro 2016’da Türkiye, İspanya, Çek Cumhuriyeti ve Hırvatistan ile D Grubu’na düşmüştü. Gruptaki rakiplerimizden Hırvatistan, finaller öncesi oynayacağı hazırlık maçlarının kadrosunu açıkladı. Kadroda Juventus’tan Mandzukic, Real Madrid’den Modric gibi önemli isimler de bulunuyor. Hırvatlar, Moldova ve San Marino ile hazırlık maçına çıkacak.

KADRODA ÖNEMLİ İSİMLER VAR

Turnuvada D Grubu’ndaki ilk maçını 12 Haziran’da Türkiye ile oynayacak olan Hırvatistan’ın kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Kaleciler: Danijel Subasic (Monaco), Lovre Kalinic (Hajduk), Ivan Vargic (Rijeka), Dominik Livakovic (Dinamo Zagreb)

Defans: Darijo Srna (Shakhtar Donetsk), Vedran Corluka (Lokomotiv Moskova), Domagoj Vida (Dinamo Kiev), Ivan Strinic (Napoli), Gordon Schildenfeld (Dinamo Zagreb), Sime Vrsaljko (Sassuolo), Tin Jedvaj (Bayer Leverkusen), Duje Caleta-Car (Red Bull Salzburg)

Orta saha: Luka Modric (Real Madrid), Ivan Rakitic (Barcelona), Ivan Perisic (Inter), Mateo Kovacic (Real Madrid), Milan Badelj (Fiorentina), Marcelo Brdozovic (Inter), Damagoj Antolic (Dinamo Zagreb), Marko Rog (Dinamo Zagreb), Antec Coric (Dinamo Zagreb)

Forvet: Mario Mandzukic (Juventus), Nikola Kalinic (Fiorentina), Andrej Kramaric (Hoffenheim), Marko Pjaca (Dinamo Zagreb), Duje Cop (Malaga)

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...