Bir gün mutlaka!

Düzenleyen:
Bir gün mutlaka!

SPOR Haberleri

Takımın genel menajeri Ömer Onan, "CSKA her sene 50 milyon avro harcıyor, 15 yılda 3 kupa kazanıyor. Biz önce yarı final sonra final oynadık, şimdi sıra şampiyonlukta" dedi

THY Euroleague finalinde 21 sayı geriden gelip uzatmalara taşıdığı maçta hakem hataları yüzünden kupayı CSKA'ya kaptıran Fenerbahçe hem üzgün hem kızgın. Sarı-lacivertlilerin Sırp koçu Obradovic "Kupamız çalındı" diyerek maçı özetlerken, takımın genel menajeri Ömer Onan, "O kupayı bir gün mutlaka kazanacağız" dedi. Hakemlerin skandal kararlara imza attığını söyleyen Ömer Onan, "Gözümüzün önünde olan faulleri çalmadılar, rakip oyuncuların stepsini görmezden geldiler. Bu yenilgi bizi hedeflerimizden döndüremeyecek. Şimdi daha da hırs yaptık, o kupayı mutlaka kazanacağız" diye konuştu. Onan, "Euroleague öyle bir yer ki başka kupalara benzemiyor. CSKA Moskova her sene 50 milyon avro harcıyor, 13 yılda 3 kupa kazanabiliyor. Biz artık Final Four'un gediklisi haline geldik. Geçen sene yarı final, bu sene final. İnşallah seneye de kupa gelecek" ifadelerini kullandı. 
Kalinic: Daha güçleneceğiz
Maç içinde bir taraftarla problem yaşayan Kalinic ise, "Olayı biraz abarttım ama takımı uyandırmak için buna gerek duydum. O Rus taraftardan özür diliyorum" derken, "Basketbolda bir top bazen galibi ya da mağlubu belirler. Gelecek sezon daha güçlü ve akıllı olacağız" sözlerini kullandı. TBF CEO'su Hidayet Türkoğlu, Fenerbahçe'nin Berlin'de kupayı elden kaçırmasına çok üzüldüklerini söylerken, "Şampiyon olsaydık Türk sporu için güzel bir başarı olurdu ama bu sene kısmet değilmiş. İnşallah seneye kendi ülkemizde hınca hınç dolacak salonda bu kupayı bir Türk takımı kaldırır" dedi.

Bir gün mutlaka!

ŞAMPİYON KARŞILAMASI!
Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı dün İstanbul'a döndü. Sarı-lacivertli kafileyi bir grup taraftar "Şampiyon" tezahüratlarıyla karşıladı. Meşale yakan taraftarlar, özellikle başantrenör Zelijko Obradovic'e tezahüratlar yaptı. Tecrübeli oyuncu Bobby Dixon, ikinci olduklarını ancak şampiyonluğu hedefledikleri için iyi hissetmediklerini belirterek, "21 sayıdan geri döndük. Maçı kazanma şansımız vardı. Hakemi bahane etmek istemiyorum. Maçı kazanabilirdik, ancak kaybettik" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...