Gaziantepspor, taraftarlara ücretsiz passolig dağıtıyor

Düzenleyen: / Kaynak: IHA
Gaziantepspor, taraftarlara ücretsiz passolig dağıtıyor

SPOR Haberleri  / IHA

Gaziantepspor yönetimi, "Yönetim Kurulumuz tarafından bedeli peşinen Passolig’e ödenmiş olan 5.000 Adet Passolig Kartı taraftarlarımıza ücretsiz olarak dağıtılacaktır'' açıklamasını yaptı.

Gaziantepspor Kulübünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Yönetim Kurulumuz tarafından bedeli peşinen Passolig’e ödenmiş olan 5.000 Adet Passolig Kartı taraftarlarımıza ücretsiz olarak dağıtılacaktır. 17 Mayıs Salı günü saat 09.00’dan itibaren başlayacak olan ücretsiz Passolig Kartı başvuruları Kamil Ocak Stadyumu Passolig gişelerinden yapılacak olup, kart başvurusu yapacak taraftarlarımızın Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartlarını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Ayrıca taraftarlarımızın Ocak Stadyumu Passolig gişelerindeki yoğunluğu önlemek için kart başvurularını maç gününden önce yapmaları önemle rica olunur" denildi. 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: IHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...