Bu coşku devamlı olmalı

Düzenleyen:
Bu coşku devamlı olmalı

SPOR Haberleri

Şampiyon Beşiktaş, dün yapılan barbekü partisiyle Süper Lig zaferini basın mensuplarıyla da kutladı.

Siyah-beyazlı camiaya coşkulu günler yaşatan Başkan Fikret Orman, Beşiktaşlı taraftarları utandırmadıkları için çok mutlu olduklarını ve gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ndeki öncelikli hedeflerinin ikinci tur olduğunu söyledi. Siyah-beyazlı taraftarların mutluluğunun gözlerinden okunduğunu ifade eden Orman, "İnsanları mutlu ettiğimiz için, bize güvenenleri mahcup etmediğimiz için hepimiz çok mutluyuz ve bunun tadını çıkarıyoruz" dedi. 
Çalışmalara başladık bile
Gelecek sezonun çalışmalarına şimdiden başladıklarını da ifade eden Başkan Orman, "Perşembe günü şampiyonluğun sevincini taraftarlarımızla doyasıya yaşadıktan sonra cuma günü bizim için yeni bir dünyaya uyanacağız. Bugün insanlar mutlu ve coşkulu ama önümüzdeki sezon başarısız olursak bugün mutlu olan insanlar üzgün ve belki kızgın olacak. Şampiyon olmak elbette önemli ama daha da önemli olan şampiyon kalabilmek. Bunun için cuma gününden itibaren çalışmalarımıza başlayacağız. Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmak istiyoruz. Gerisi biraz da kura şansına kalıyor" şeklinde konuştu.     > Uğur AKTAN

Bu coşku devamlı olmalı

YORGUNLUK ATTILAR
Şampiyon Beşiktaş dün barbekü partisinde bütün sezonun yorgunluğunu attı. Futbolcular etkinliğe aileleriyle birlikte katılırken Şenol Güneş ve Fikret Orman'la yöneticilerin de iştirakiyle neşe dolu bir gün geçirildi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...