Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

​Aziz Yıldırım Mourinho'nun peşinde

Düzenleyen:
​Aziz Yıldırım Mourinho'nun peşinde

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Başkanı, rotasını öyle bir isme çevirdi ki, Sarı-Lacivertli taraftarlar heyecandan deliye dönecek: Jose Mourinho...

Kaçan şampiyonluktan sonra yeni sezonun planlarını daha kararlı ve iddialı yapan Fenerbahçe’de Başkan Aziz Yıldırım’ın aklındaki yeni teknik direktörün dünyaca ünlü Jose Mourinho olduğu ortaya çıktı. Yakın geçmişte yıldız futbolculara bonservis ve yıllık ücretleri dikkate alındığında servet ödeyen Yıldırım’ın bu kez asıl yatırımı teknik direktöre yapmakta karar kıldığı öğrenildi. Chelsea’den ayrıldıktan sonra şu ana kadar hiçbir takıma imza atmayan 53 yaşındaki hoca için Fenerbahçe’nin patronunun yıllık 15 milyon Euro’yu (50 milyon TL) gözden çıkardığı ileri sürüldü.

TARTIŞILMAZ KARİYER

Mourinho isminin yaşatacağı büyük rüzgarla sponsorluklarda da gelir artışı planlayan Aziz Yıldırım’ın, önümüzdeki günler için Portekizli hocanın menacerinden randevu istediği gelen haberler arasında.

Kariyerinde İngiltere, İspanya, İtalya ve Portekiz’de lig şampiyonlukları, Şampiyonlar Ligi zaferleri bulunan Mourinho’nun Fenerbahçe’den gelecek olan sürpriz teklife ne yanıt vereceği merak konusu. Zira, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bu yanıta göre teknik direktör planlamasına şekil verecek

Kaynak: Fanatik Gazetesi

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...