Bursaspor gol oldu yağdı! Tam 7 gol

Düzenleyen:
Bursaspor gol oldu yağdı! Tam 7 gol

SPOR Haberleri

Süper Lig'in son haftasında Mersin İdman Yurdu'na konuk olan Bursaspor, rakibini 5-2 mağlup etmeyi başardı.

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında evinde Bursaspor'u ağırlayan ligin son sırasındaki Mersin İdman Yurdu rakibine 5-2 mağlup oldu.

GOLLER

Mersin Arena'da oynanan maçta gol perdesini henüz 3. dakikada takımın 19 yaşındaki genç oyuncusu Kubilay Kanatsızkuş açtı. Maçın 26. dakikasında genç forvet, attığı golle farkı 2'ye çıkardı. Bu golden sadece 1 dakika sonra Bursaspor ağlarını sarsan Mahmut Metin, farkı 1'e indirdi ve ilk yarının skorunu belirledi.

Maçın 2. yarısına hızlı başlayan konuk ekip Bursaspor, 55. dakikada Arjantinli yıldızı Pablo Batalla'yla farkı tekrar 2'ye çıkardı. Maçın 74. dakikasında takımın bir başka genç oyuncusu Talha Çalışkan, bu sezon Bursaspor formasıyla çıktığı ilk maçında ağları sarstı ve farkı 4'e yükseltti. 85. dakikada Mersin İdman Yurdu forması giyen Gökhan Akkan farkı tekrar 2'ye indirdi. Maçın uzatma dakikalarında bir başka genç Bursasporlu Furkan Emre Ünver takımının 5. golünü attı ve Bursaspor bu sezonki son maçında Mersin İdman Yurdu'nu deplasmanda 5-2 mağlup etmeyi başardı.

BURSA 10. SIRAYA YÜKSELDİ

Bu skorun ardından Bursaspor 44 puanla ve maç fazlasıyla 10. sıraya yükseldi. Haftalar önce küme düşmesi kesinleşen Mersin İdman Yurdu ise 21 puanla son sırada kaldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...