Orman'dan Gomez'e: Bizi oyalama

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Orman'dan Gomez'e: Bizi oyalama

SPOR Haberleri  / Sabah

Alman yıldızla özel olarak görüşen Orman, “Başarımızda büyük payın var. Ancak Şampiyonlar Ligi planlamasını tamamlamamız gerekiyor. Bize bir an önce cevap ver” dedi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, önceki gün Ümraniye'deki tesislerde düzenlenen barbekü partisinde, kalıp kalmama konusunda henüz net bir açıklama yapmayan Mario Gomez'le özel olarak görüştü. Orman'ın Alman yıldıza, "Gerek gösterdiğin performanstan gerekse kişiliğinden son derece memnunuz. Şampiyonlukta büyük payın var. Ekonomik şartları yeniden oturup konuşabiliriz, uzun vadeli sözleşme de yapabiliriz. Ancak bir an önce karar vermen gerekiyor. Çünkü Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız. Daha fazla oyalanmadan ve gecikmeden takımla ilgili planlamaları tamamlamamız gerekiyor" dediği öğrenildi. Gomez'in ise Başkan Orman'a, "Fiorentina'da devam etmek istemiyorum. Burada çok mutluyum. Kararımı vermeden önce danışmam gereken kişiler var. Sizden biraz daha süre istiyorum" karşılığını verdiği belirtildi.

GOMEZ NE DEMİŞTİ
"Fiorentina'dayken Nisan ayında kalmaya karar verdim ve hata yaptım. Bu hatadan ders çıkardım. Kararımı verirken takımın transfer politikasına ve oyun felsefesine bakacağım. Teknik direktörün bakış açısına bakıp, ona göre hareket edeceğim. Beşiktaş'ta devam etmek için iyimserim ve pozitif duygulara sahibim."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...