Boğazda şov var

Düzenleyen:
Boğazda şov var

SPOR Haberleri

Uluslararası alanda önemli bir yere sahip olan Turkcell Platinum Bosphorus Cup 2016 için geri sayıma geçildi…

Büyük bir heyecanla beklenen organizasyon  26-29 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Boğazı’nda şölen havasında gerçekleşecek. En büyük sürpriz ise 31.46 knot’la dünya hız rekortmeni yelkenlisi Hydros’un 28 Mayıs’ta boğazda Turkcell’in 4.5G yelkeni ile şov yapacak olması. Dümende ise dünyaca ünlü yelkenci Jeremie Lagarrigue var. Bu yıl 15.’si gerçekleşecek olan Turkcell Platinum Bosphorus Cup’ta 30 ülkeden 100’e yakın yelkenli yarışacak. 4 gün sürecek organziasyonda ana yarış Dolmabahçe'den başlayıp Anadolu Hisarı şamandırası ve Çırağan şamandırası arasındaki gerçekleşecek. Çırağan Sarayı’nın önünde noktalanacak yarışa yerli ve yabancı toplam bin yelkenci katılacak.

Yüzbinlere ulaşacak
Turkcell Bireysel Pazarlama Direktörü Dilara Demir Kısakürek, bu yıl ikinci kez adını verdikleri organizasyon için “Bu yıl Turkcell olarak teknolojik gücümüzü daha da belirgin bir şekilde ortaya koyduk. Dünyanın en hızlı 4.5G internet altyapısı sayesinde ünlü yelkencileri ağırlayacak yarışın yüzbinlerce izleyiciye ulaşmasına önayak olacağız. Bugüne kadar 192 ülkede  yaklaşık 8 milyona kez indirilen Türkiye’nin en popüler anlık mesajlaşma uygulaması BiP ile birlikte fizy, Turkcell TV ve Akıllı Depo uygulamalarımız da Turkcell Platinum Bosphorus Cup’ın hizmetinde olacak” dedi. 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...