Talibi çok ama Fener'den kopamıyor

Düzenleyen:
Talibi çok ama Fener'den kopamıyor

SPOR Haberleri

Sözleşmesi bitecek olan Gökhan Gönül 2.3 milyon avro istedi, yönetim şu anki ücreti 1.7 milyon avroyu önerdi “İstersen gidebilirsin” dedi

M.EMİN ULUÇ

Gökhan Gönül. Fenerbahçe’nin ve Türk futbolunun önemli değeri, gönül insanı, sağ kanadın ileri geri çalışanı, futbol emekçisi… Yaş oldu 31… Fenerbahçe ile sözleşmesi bitiyor… Kalıp kalmayacağı konuşuluyor, kulüplerle görüşmeler devam ediyor, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Gökhan Gönül’ü istediğini açık açık söylüyor. Peki transfer piyasasının 1 numaralı aktörü gelişmeler konusunda ne düşünüyor. Şimdi ayrıntılar;
Aynı rakam önerildi
UEFA’nın Finansal Fair Play kriterleri nedeniyle Fenerbahçe yönetimi ince eleyip sık dokur hale geldi… Ve ünlü yıldızlar dışında ortalama bir tavan belirlendi… O da 2 milyon avroyu aşmamak, mevcut durumları korumak… Gökhan Gönül, yıllık 1.7 milyon avro garantisi vardı ve maç başılarla yaklaşık 2.5 milyon avroya geliyordu. Önce menajerini görüşmelerden uzak tut dendi sonra da “Aynı tarife” önerildi. Yıllık 1.7 milyon avro.
Zam istiyor ancak…
31 yaşındaki Gökhan Gönül’ün ise beklentisi farklı. Beşiktaş’la birlikte bir çok kulübün ilgilendiği tecrübeli isim senelik 2.3 milyon avro istedi. Yönetim fazla buldu ve “Daha fazlasını veren varsa istediğin kulübe gidebilirsin” mesajını verdi. Ancak görüşmeleri ve transfer sürecini etkileyen olay Gökhan’ın Fenerbahçe ile Gönül bağı… 9 sezondur sarı-lacivertli formayı giyen Gökhan bir anda kopup gidemiyor, eleştirileri düşünüyor. 

Geldiğinde doğanlar 9 yaşında

Ankara Asaş, Gençlerbirliği ASAŞ, Gençlerbirliği, Gençlerbirliği Oftaş ve sonrasında Fenerbahçe… 2007’de o sarı-lacivertli takıma geldiğinde doğanlar bugün 9 yaşında… Gökhan’ı sadece iki renkle hatırlıyorlar. Sarı ve lacivert… Bir de Ay-Yıldız. Yaşı ilerleyen sezon başında sakatlık geçiren ve önünde Şener gibi itici güç bulunan Gönül’ün kalması halinde yeri garanti değil.  

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...