Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sönük kapanış

Düzenleyen:
Sönük kapanış

SPOR Haberleri

Yedek ağırlıklı Kartal Sosa'nın golüyle öne geçse de Traore ve Holmen'in sayılarına engel olamadı

Şampiyon Beşiktaş sezonu mağlubiyetle kapadı... Siyah-beyazlılar zirvede bitirmeyi garantilediği ligin son maçında sezonun flaş ekibi Torku Konya'ya 2-1 mağlup oldu. Boş tribünler önünde oynandı karşılaşma. Sahaya rakip oyuncuların alkışlarıyla çıktı Beşiktaşlı futbolcular. Şenol Güneş genelde yedek kulübesinde beklettiği Cenk Tosun, Frei, Necip, Boyko ve Serdar gibi isimlere ilk 11'de yer verdi. Şampiyon, golü ilk bulan taraf oldu. Sosa 19'da ceza yayı önünde sağ ayağı ile şutunu çekti ve kaleciyi avladı: 1-0. Torku Konya'nın bu gol üzerine iştahı kabardı. Traore 21'de skoru eşitledi: 1-1. Golün sevinci yeni bitmişken bu defa Holmen çıktı sahneye. Skubic'in ortasını tokatlayan Boyko'dan gelen topu filelere göndermekte zorlanmadı İsveçli. İkinci yarıda Beşiktaş tamamen oyunu rakip yarı alanda oynadı. Siyah-beyazlı futbolcular sezonu mağlubiyetle bitirmemek için çok çabalamasına rağmen 2-1 kaybetse de taraftarı önünde şampiyonluk kupasını almak için Vodafone Arena'ya doğru yola çıktı. 

 

Şampiyon alkışlarla

Spor Toto Süper Lig’in son haftasında Torku Konyaspor ile Beşiktaş arasında oynanan maç öncesinde iki takım arasında centilmenlik rüzgarı esti. Yeşil-beyazlı futbolcular şampiyon olan Beşiktaşlı oyuncuları alkışlarla sahada karşıladı. Büyükşehir Belediye Arena Stadyumu’nda oynanacak mücadele öncesinde Torku Konyasporlu futbolcular koridor oluşturarak Beşiktaşlı oyuncuları bekledi. Daha sonra çıkış tünelinde sırayla çıkan siyah-beyazlı oyuncular Torku Konyasporlu futbolcuların oluşturduğu koridordan alkışlarla sahaya çıktı. Beşiktaşlı oyuncular ise sahaya ellerinde “Torku Konyaspor’a UEFA Avrupa Ligi'nde Başarılar Dileriz” yazılı pankartla adım attı. Daha öncesinde Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’a çiçek vererek şampiyonluklarını tebrik etti. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...