Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Caner Erkin hafta içinde İtalya'da

Düzenleyen: / Kaynak: IHA
Caner Erkin hafta içinde İtalya'da

SPOR Haberleri  / IHA

Fenerbahçe'de sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Caner Erkin, hafta içinde İnter için İtalya'ya giderek sağlık kontrolünden geçecek.

Caner Erkin, Hafta İçinde İtalya'ya Giderek Sağlık Kontrolünden Geçecek Fenerbahçe ile ipleri koparıp İnter'le anlaşan Caner Erkin'in bu hafta içinde İtalya'ya giderek sağlık kontrolünden geçeceği iddia edildi. İtalyanların transfer haberleriyle ünlü gazetecisi Di Marzio, İnter'in tecrübeli oyuncuya 2 milyon Euro'dan 2 yıllık sözleşme önerdiğini yazdı. Caner'in 400 bin Euro da imza parası istediği iddia edildi.

FENERBAHÇE'DEN MESAJ: ACELE ETME

Fenerbahçe'nin ise Caner'e, "İmza için acele etme" mesajı yolladığı ileri sürüldü. Ancak Caner'in İtalyan kulübüne gitmesine kesin gözüyle bakılıyor. Fenerbahçe Yönetimi ise Caner'in ayrılma ihtimalini göz önünde bulundurarak hem yerli hem de yabancı isimlerle temasta.

COENTRAO & EREN ALBAYRAK

Rizesporlu Eren Albayrak listenin ilk başında yer alırken, sol beke düşünülen yabancı oyuncu ise Coentrao.

 

Kaynak: Haberler

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: IHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...