Bursaspor'da geleceğin yıldızı: Kubilay Kanatsızkuş

Düzenleyen: / Kaynak: IHA
Bursaspor'da geleceğin yıldızı: Kubilay Kanatsızkuş

SPOR Haberleri  / IHA

Süper Lig'de son haftada Mersin İdmanyurdu'nu 5-2 yenen Bursaspor'un genç ismi Kubilay Kanatsızkuş, attığı iki golle ve gösterdiği performansla, 'geleceğin yıldızı' söylemleriyle anıldı. Kubilay Kanatsızkuş, bu sezon çıktığı 34'üncü resmi maçta 27 gol kaydetti.

Spor Toto Süper Lig’in son haftasında yeşil-beyazlı ekip, dün deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaştı. Genç oyuncuların ağırlıklı olduğu bir kadroyla sahaya çıkan Timsah, sahadan 5-2’lik skorla galip ayrılmasını başardı. Yeşil-beyazlılarda genç golcü Kubilay Kanatsızkuş, attığı 2 golle ve gösterdiği performansıyla teknik heyetten tam not aldı. 
 

GENÇLER IŞIK SAÇTI 
U21 Ligi'nde ligi zirvede tamamlayan Bursaspor'da, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu da Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında genç isimleri sahaya sürdü. Yeşil-beyazlılarda Bünyamin Kasal, Furkan Emre Ünver, Furkan Soyalp, Mert Örnek ve Kubilay Kanatsızkuş ilk 11'de sahaya çıkarken, Emirhan Aydoğan, Utku Türk ve Talha Çalışkan ise oyuna sonrada dahil oldu. Genç isimler gösterdikleri performansla taraftarlardan ve teknik heyetten tam not aldı. 
 

KUBİLAY KANATSIZKUŞ PARLIYOR 
Mersin İdmanyurdu ağlarını iki kez havalandıran 19 yaşındaki golcü isim Kubilay Kanatsızkuş, bu sezon resmi maçlarda toplamda 27 gol kaydetti. Alt yaş kategorilerinde çıktığı 27 maçta 23 kez rakip fileleri havalandıran Kubilay, A takımda ise Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda görev aldığı 7 maçta 4 gol kaydetmeyi başardı. 
Geçtiğimiz yıl profesyonel sözleşme imzalanan genç oyuncunun Bursaspor ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: IHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...