'Beşiktaş, Galatasaray'ın anlaştığı oyuncuya imza attırdı'

Düzenleyen:
'Beşiktaş, Galatasaray'ın anlaştığı oyuncuya imza attırdı'

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig şampiyonu Beşiktaş'ın, Türk Telekom Arena'da Galatasaray'ın maçını izleyen ve sezon biter bitmez sarı-kırmızılı ekibe imza atması beklenen solak yıldız Emre Güral'a da ön protokol imzalattığı iddia edildi.

Süper Lig Şampiyonluğu ve UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi gelirleri ile kasasını dolduracak olan Beşiktaş, görünen o ki futbol transfer döneminde çok agresif hareket edecek. Torku Konyaspor ile dün akşam oynanan maçla sezonu noktalayan Siyah-Beyazlı ekip, transfer mesaisine şimdiden başladı.

TT Arena'da maç izlemişti

Başkan Fikret Orman ve ekibi, sezon içerisinde Eskişehirspor'la sözleşmesini fesheden Emre Güral'ı gözüne kestirdi. Es Es'le yollarını ayırdıktan sonra Galatasaray'la el sıkışan, Türk Telekom Arena'da Cim Bom'un maçını izleyen ve sezon biter bitmez Sarı-Kırmızılı ekibe imza atması beklenen solak yıldız için girişimde bulunan Kara Kartal, ilk amacına ulaştı.

Bonservisi elinde olunca

Siyah-Beyazlılar, Emre Güral'la ön protokol imzalayarak transferde dev bir adım atmış oldu. Bonservisi elinde olduğu için pazarlık masasına güçlü oturan Emre ve menajerinin, önümüzdeki hafta Galatasaray ve Beşiktaş cepheleri ile bir kez daha görüşüp, transferle ilgili son kararı vermesi bekleniyor.
İlişkili Haber


Beşiktaş'a daha yakın

Emre Güral'ın, Galatasaray'daki hoca belirsizliği, yaşanan mali sorunlar ve Avrupa Kupası yasağı nedeniyle Beşiktaş'a bir adım daha yaklaştığı iddia ediliyor.

 

Kaynak: Fanatik

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...