Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sivas, Fenerbahçe'yle yenişemedi

Düzenleyen:
Sivas, Fenerbahçe'yle yenişemedi

SPOR Haberleri

Ligde kalma hedefiyle Sarı Kanarya'nın karşısına çıkan Yiğido iki farklı öne geçtiği maçta galibiyeti koruyamadı, PTT 1. Lig yolunu tuttu

M.EMİN ULUÇ

Fenerbahçe için prestij maçıydı Sivas deplasmanı. Yiğidolar için ligde kalma yoluna 3 bilinmeyenli bir denklem söz konusuydu. Sivas, Fenerbahçe’yi yenecek, Gaziantep’in evinde Antalya’ya yenilmesini, Eskişehir’in de Gençlerbirliği deplasmanında kazanmamasını bekleyecekti. Fenerbahçe ideal kadrosunun çok uzağında bir takımla sahaya çıkarken, Ankara’dan gelen gol haberi Yiğidoları motive etti. Es-Es, 7. dakikada geri düşerken, Sivas, 14’te Beykan’ın organize ettiği atağı Chahechoue’nun füzesiyle noktaladı: 1-0. 23’te Beykan’ın kullandığı serbest vuruşta Oumari, Sivas’ı coşturdu: 2-0.
Son pişmanlık neye yarar
Ancak Gaziantep’in 34’te Antalya karşısında öne geçmesi Sivas’ın umudunu kırdı. İlk yarının son dakikasında Ba skoru 2-1’e taşırken Yiğidoların aklı hala Antep’teydi. İkinci yarıya yeni bir umutla çıkan Sivas, Beykan ve Chahechoue’yla önemli fırsatlar yakalasa da kalesinde devleşen Fabiano, Fenerbahçe’yi oyunda tuttu. 67’de jeneriklik bir gole imza atan Meireles, Sivas’ın inancını da tüketti. Zaten Gaziantep de kazanınca Yiğidolar için son kaçınılmaz olmuştu. Sivas lige veda ederken akıllarda şu soru kaldı: Acaba koca sezon boyunca bu hırslı, agresif oyunu sergileseydiler ne olurdu?!

Sivas, Fenerbahçe'yle yenişemedi

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...