Ve 'Süper Lig'in sezonu süper tamamlayan takım tacını taktı

Düzenleyen:
Ve 'Süper Lig'in sezonu süper tamamlayan takım tacını taktı

SPOR Haberleri

Kara Kartallar, muhteşem geçen bir sezonun emeğinin karşılığını muhteşem törenle aldı… Yer siyah gök beyazdı

Anlatılmaz yaşanır… Detaylarına bakıldığında inanılması güç bir zafer olarak aktarılır… Stadında sadece 2 maç oynayan ve sezonu şampiyon tamamlayan göçebe Kartal, şampiyonluk tacını dün düzenlenen görkemli bir törenle taktı… Öğle saatlerinde başlayan coşku gece geç saatlere kadar devam etti. Tabii ki yönetiminden teknik ekibine, futbolcusuna ve taraftarına kadar herkesin beklediği en önemli an şampiyonluk kupasının kaldırılmasıydı. Vodafone Arena’daki şovlar sonrası kupa törenine geçildi… Futbolcular tek tek anons edildi, Şenol Güneş önderliğindeki teknik ekip kürsüye geldi. 
Tarihe geçen başarı
Kupa ise daha önce Beşiktaş’ın başkanlığını yapan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören tarafından kaptan Tolga Zengin’e verildi. Ardından da kupa ile Vodafone Arena’da tur atıldı, siyah-beyazlı taraftarlarla haklı mutluluk paylaşıldı. Kariyerinde ilk kez kuyüp şampiyonluğu gören teknik direktör Şenol Güneş’e özel ilgi ve destek vardı. 100. Yıl kadar tarihinin en önemli şampiyonluklarından birine ulaşan Beşiktaşlılar doyasıya eğlendi. 

Prim 100’er bin avro
Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, şampiyonluk primini açıkladı: “Sütte leke var, bizim şampiyonluğumuzda leke yok. 100 yıllık şampiyonluk ansikpopedisi yapılsa bu şampiyonluk kapak olur. Ve bu şampiyonluğun primini adam başı 100 bin avro olarak belirledik.“

Ve 'Süper Lig'in sezonu süper tamamlayan takım tacını taktı

ŞENOL GÜNEŞ BİR SEZONUN ÖZETİNİ ÇIKARDI

Duygularını fazla göstermeyen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş için de dün ayrı ve anlamlı bir gündü… Onun coşkusu da mutluluğu da farklıydı. Sevincini gizlemedi, üçlü çektirdi ve düşüncelerini dile getirdi: “Tabii her zorluğun da bir güzelliği var. Acı çekerek buralara kadar geldik ve bu bir yılın emeği, gayreti, birlikteliği var. Bunun sonucu olarak da şampiyon olduk. Burada müthiş bir ambians var. Beşiktaş taraftarının sayısının, kalitesinin ve sevgisinin bu kadar çok olduğunu bilmiyordum ancak yaşayarak görmüş oldum. Umuyorum ki bu sevgi daha da artar ve gelecek yıllar da güzel olur. Şampiyonluk bir hedef ancak aynı zaman da bir araç.” 

Ve 'Süper Lig'in sezonu süper tamamlayan takım tacını taktı

Fazlasıyla hak ettik
 Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, şampiyonluğu fazlasıyla hak ettiklerini belirterek “Çileli bir yoldan geldik. Bakıldığında ne kadar büyük bir zafer elde ettiğimizi görüyoruz. Bir kez daha emeği geçenleri kutluyoruz” diye konuştu.
Infantino’dan tebrik
 FIFA Başkanı Gianni Infantino, Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş'ı tebrik etti. Büyük çabayla erişilen şampiyonluktan dolayı futbolcular, teknik direktör, teknik ve sağlık ekipleri ile taraftarlar kutlandı. 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...